Τρικαλινά ευτράπελα των τοπικών αρχών

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τρικαλινά ευτράπελα των τοπικών αρχών

Στις αμαρτίες του καιρού μας

Τι να σχολιάσει κανείς; Τους οίκους ανοχής εν τω οίκο… κατοχής;

Τι να πούμε δηλαδή; Ότι οι εν Ελλάδι κρατικοί μηχανισμοί είναι πιο σάπιοι, πιο διεφθαρμένοι όλων των διαμορφωμένων καντονιών παραγωγής πορνείας ολόκληρης της Ευρώπης; Σιγά το νέο. Υπάρχει μεγαλύτερος οίκος ανοχής από την Ελλάδα που «πουλιέται» (χαρίζεται» σαν πόρνη στα «μοντέρνα» σκλαβοπάζαρα των ονάγρων τσάμπα; Αλλά τι να πούμε, ότι η γενέτειρα του Ασκληπιού έγινε πανελλαδικά ρεζίλι;

Και όχι μόνο. Η τεχνολογία έχει προ καιρού περάσει τα τρικαλινά τείχη. Αλλά φαίνεται πως ούτε αυτό δεν έχει γίνει αντιληπτό.  

Τα «καλά» Τρίκαλα χάνουν την αίγλη τους, δηλαδή τη χάσανε.

Μια με τους οίκους ανοχής, μια με προτεινόμενους μισθούς ντροπής από εκλεγμένους εκπροσώπους, μια από υπερβάλλοντα αυταρχισμό έναντι των Πολιτών (ακόμα και αν είναι μειοψηφία…,)  αλλά εν πάση περιπτώσει, ας είναι καλά ο κύριος αντιδήμαρχος που νοιάστηκε, όχι για τις άμοιρες πόρνες…, αυτές,  έτσι και αλλιώς είναι καταδικασμένες απ’ το «σώφρων» δάχτυλο της κοινωνίας το μεγάλο…, αλλά για τους Πολίτες. Δηλαδή… καλό το ευτράπελο του 20%, το επόμενο  80%  θα το βάλει η ΤΑ;

Βάϊος Φασούλας

-------------------------------------


Αντιδήμαρχος Τρικκαίων: Ζήτησε από οίκο ανοχής μια έκπτωση 20% λόγω της οικονομικής κρίσης…


«Η πρότασή μου για έκπτωση 20%, εισακούστηκε από τον οίκο ανοχής και θα αφορά σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας», ανέφερε στην χθεσινή  πρωινή εκπομπή του ANT1 ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός.

Ο τοπικός άρχοντας, μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε σε ένα «ροζ σπίτι» που άνοιξε πρόσφατα στα Τρίκαλα, ζήτησε από την υπεύθυνη να προχωρήσει σε έκπτωση 20% για τους πελάτες άνω των 50 ετών λόγω της οικονομικής κρίσης.

Δείτε την εξέλιξη της ιστορίας στο παρακάτω βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή