Υπόθεση... "Τον - πούλο - γλου" - Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Υπόθεση...

- Mια ανάρτηση στο προφίλ του Δημήτρη Τάκη
- Oι «Τόμπηδες» της ΟΝΝΕΔ του 2006
- Η ξεφτίλα που πέρασε το 2000 με τον Αιγύπτιο.
- Ποιος είναι πραγματικά ο Χάρης Τομπούλογλου!
- Αυτό είναι το αύριο που μας αξίζει;Mια ανάρτηση στο προφίλ του Δημήτρη Τάκη του γνωστού δημοσιογράφου του Mεga τα λέει όλα...

Γνώστης πολύ βαθειά του τι συμβαίνει στη Νέα Δημοκρατία καθώς καλύπτει πολλά χρόνια το ρεπορτάζ σε Ρηγίλλης και Συγγρού ξέρει πολύ καλά τα γαλάζια "λαμόγια" του χώρου που μαζί με τα άλλα του ΠαΣοκ μας έφεραν μέχρις εδώ...

Και τον ξέρει καλά τον "Χαρούλη" για τα καμώματά του από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ ακόμη

Η φωτο που ανήρτησε και το σχόλιο:

Η απάντηση στη πρόκληση Τομπούλογλου οτι πιστεύει στο θεό και τη δικαιοσύνηΌλο το παρασκήνιο της σύλληψης του γαλάζιου στελέχους


Με προσωπική εντολή Σαμαρά έγινε η σύλληψη του διοικητή του νοσοκομείου "Αγλαία Κυριακού" . Η διαφημιστική εταιρεία που είχε πάρει μέσω ΕΣΠΑ, τα δικαιώματα για την προβολή του νοσοκομείου, δεχόταν όπως φαίνεται πιέσεις από τον Χάρη Τομπούλογλου , για να πάρει ένα μερίδιο της τάξεως των 30.000 ευρώ για να μην τον ακυρώσει. Ο συγκεκριμένος φάκελος, μέσω νομικών κύκλων, είχε φτάσει εδώ και 15 μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου και γνώριζε και ο ίδιος ο Σαμαράς την υπόθεση για την οποία άναψε πράσινο φως!

Οι πληροφορίες λένε πάντως πως επί ημέρες  παρακολουθούσε το Τμήμα Εκβιαστών  τη  δραστηριότητα του προέδρου του  «Αγλαϊα  Κυριακού»  Χάρη Τομπούλογλου.  Πολλά ακούγονται   ότι και στο παρελθόν είχαν διατυπωθεί ανάλογες  καταγγελίες.  Στην προκειμένη  όμως  ο επικεφαλής του  τμήματος  Χρήστος Κουτλίδας , ένας  κατεξοχήν επιχειρησιακός αξιωματικά , ενήργησε μεθοδικά  και σε πλήρη συνεργασία με τις  δικαστικές  αρχές  και τους ανωτέρους τους.  Το  μόνο που  μπορούμε να γράψουμε επιπλέον , είναι  ότι πριν τον  συλλάβουν  «παγίδευσαν» τις επαφές του.

 

     


Και η... ευχετήρια κάρτα Τομπούλογλου στους... αυριανούς ψηφοφόρους του

Θα καραφλιάστε μόλις δείτε την Χριστουγεννιάτική κάρτα που έστελνε ο Τομπούλογλου

 

Όλα τα είχε η Χριστουγεννιάτική κάρτα του κυρίου Τομπούλογλου: τρυφερά λόγια, γλυκές ευχές, "μούγκα" όμως για μίζες και δωροδοκίες!!!

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού έδινε ευχές σε συνεργάτες, γνωστούς και φίλους για αγάπη και αλληλεγγύη, πουθενά όμως δεν έγραφε κάτι για…… τα φακελάκια και τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι!!!Αυτό είναι το αύριο που μας αξίζει;;;;;;;;;

Η γιορτινή κάρτα του συλληφθέντος προέδρου στο Αγλαΐα Κυριακού, την οποία και έστειλε μέσω facebook σε χιλιάδες φίλους του, ψηφοφόρους, σε blogs και sites αποδείχτηκε πάντως….  προφητική!!!
Τώρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας –Νέας Χαλκηδόνας θα πρέπει να κάνει πράξη αυτά που έγραφε περί αισιοδοξίας και τόλμης για τα εμπόδια της εποχής!!! Μετά την σύλληψη, τον διασυρμό του στα ΜΜΕ, την διαγραφή του από την ΝΔ και την παρέμβαση του υπουργού υγείας Αδ.Γεωργιάδη που ζήτησε την παύση του από την διοίκηση του νοσοκομείου, θα χρειαστεί αρκετή τόλμη o κύριος Τομπούλογλου για να ξεπεράσει τα εμπόδια!!!Ποιος είναι πραγματικά ο Χάρης Τομπούλογλου!


Το διπλό επώνυμο, η εσωκομματική ομάδα στην ΟΝΝΕΔ και η νίκη απέναντι στον Βαρβιτσιώτη


Ο Χάρης Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος υιοθετηθείς,  από κάποια θεία του για περιουσιακούς λόγους υπήρξε για μια δεκαετία ένας ισχυρός παράγοντας στο χώρο της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ βέβαια. Επανειλημμένα δημοτικός σύμβουλος στη περιοχή του στη Ν. Φιλαδέλφεια, υποψήφιος δήμαρχος το 1994 όπου θα χάσει για λίγες δεκάδες ψήφους φτάνει στο απόγειο της εσωκομματικής του δύναμης την πενταετία, 1995-2000.

Το 1996 είναι για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθηνών και να και σχετικά άγνωστος καταφέρνει να συγκεντρώνει 26.000 σταυρούς.

Θερμός υποστηρικτής του Κώστα Καραμανλή στην εσωκομματική σύγκρουση για την μετά Εβερτ εποχή σχηματίζει την δική του εσωκομματική ομάδα στην ΟΝΝΕΔ τους λεγόμενους, όπως ήταν γνωστοί στην ΟΝΝΕΔ «Τόμπηδες» τους οποίους χρηματοδοτεί προσωπικά σχηματίζοντας ένα πανίσχυρο εσωκομματικό στρατό στη Β' Αθηνών.

Τα λίγα στελέχη που στέκονται απέναντι του θα υποστούν τις φοβερές συνέπειες της οργής του, αλλά και της τότε ισχύς του. Το 2000 ο Καραμανλής προκηρύσσει εσωκομματικό δημοψήφισμα για τις υποψηφιότητες της ΝΔ στη Β' Αθηνών.

Ο νεόκοπος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μοιάζει το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά, λογαριάζει χωρίς τον Χάρη Τομπούλογλου, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του.

Ο Τομπούλογλου θα κατακτήσει την πρώτη θέση,  ενώ τη δεύτερη θα την πάρει με τη στήριξη του Π. Καμμένου μια νεαρή δικηγόρος από την Αγ. Βαρβάρα η Κατερίνα Παπακώστα. Ο Μιλτιάδης θα έρθει τρίτος και καταϊδρωμένος.

Ο Τομπούλογλου μοιάζει βέβαιο ότι θα κατακτήσει πια αυτό που θέλει την βουλευτική έδρα της Β' Αθηνών. Λίγους μήνες πριν τις εκλογές θα ξεσπάσει ένα τεράστιο σκάνδαλο. 

Θα διαπομπευτεί όσοι λίγοι και θα αποκλειστεί τελικά από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Το 2004 θα επανακάμψει δριμύτερος και παρ ότι έχει απολέσει την δύναμη του, θα συγκεντρώσει 27.000 σταυρούς. Το 2010 θα επιχειρήσει να εκλεγεί πάλι δήμαρχος στο διευρυμένο δήμο Ν. Φιλαδέλφεια-Ν. Χαλκηδόνα, μοιάζει να μπορεί να το κάνει αλλά ο ξαφνικός θάνατος του βασικού του αντιπάλου Αποστολάκη θα προκαλέσει συσπείρωση γύρω από το πρόσωπο της χήρας του που τελικά θα επικρατήσει.

Το 2014 αν και οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν φαβορί το νέο σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από το όνομα του φαίνεται πως κλείνει οριστικά το κεφάλαιο πολιτική για ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα στα νεοδημοκρατικά στέκια...

 

 

Επιστροφή