Χρυσή Αυγή Τρικάλων: "τα κεφάλια μέσα κύριοι Τρικαλινοί..."

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Χρυσή Αυγή Τρικάλων


Πριν από λίγες ημέρες έλαβαν τέλος οι εκδηλώσεις του 'Μύλου των ξωτικών" . Δεν θελήσαμε να κάνουμε κάποια παρέμβαση κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών, για να μην θεωρηθεί πως σαμποτάρουμε  την όλη προσπάθεια, η πως δεν θέλουμε την ανάπτυξη του νομού και της πόλης.

Το βασικό επιχείρημα που ακούμε για τον "Μύλο των ξωτικών" είναι πως στην πόλη μας (κυρίως) έρχονται εκατοντάδες χιλιάδες επισκεπτών, και "κινείται" η αγορά.

Σωστό το επιχείρημα, αλλά..μισό.

Αν υπήρχαν σοβαροί αυτοδιοικητικοί παράγοντες στον νομό, και στην πόλη, θα ήξεραν πολύ καλά, και θα επιδίωκαν, να υπάρχει τουριστική ανάπτυξη όλο τον χρόνο και όχι μόνο για ένα εικοσαήμερο.


Αυτό για να συμβεί προϋποθέτει, δημιουργική φαντασία, κέφι, όρεξη για σοβαρή δουλειά, προγραμματισμός και σχεδιασμός. Προϋποθέσεις που απλά δεν υπάρχουν.

Και γιατί δεν υπάρχουν; Γιατί οι άνθρωποι και τα κόμματα που κυβερνούν αυτό τον τόπο για δεκαετίες, δεν έχουν τίποτε πια να προσφέρουν. Έχουν αναλωθεί -και το βλέπουμε αυτό καθημερινά, μέσα από τις στήλες των τοπικών εφημερίδων και ιστοσελίδων- σε μικροκομματικές και προσωπικές αντιπαραθέσεις, δια κατεχόμενοι πολλές φορές από έναν πρωτοφανή Βοναπαρτισμό,και Καισαρισμό.

Δεν θα σταθούμε, επίσης, στην αισθητική αυτών των εκδηλώσεων, η αισθητική άλλωστε είναι διαφορετική και υποκειμενική για κάθε άνθρωπο, και συνήθως δείχνει και το πολιτιστικό "ποιόν" των ανθρώπων.

Απλά αναρωτιόμαστε για παράδειγμα, τι σχέση έχουν τα τσιφτετέλια με το πνεύμα των Χριστουγέννων.Και σταματούμε εδώ.Θα περιμένουμε επίσης τον οικονομικό απολογισμό όλων αυτών των εκδηλώσεων, με την ευχή να μην έχουμε τα περσινά παρατράγουδα.


Τέλος, τα κεφάλια μέσα...

Τα κανάλια των Αθηνών θα μας θυμηθούν πιθανότατα του χρόνου.

Εκτός αν έχουμε καμιά απόδραση από τις φυλακές, η καμιά δολοφονία.Φρόντισαν για αυτό οι ανύπαρκτοι αναπτυξιακοί και τουριστικοί σχεδιασμοί των αυτοδιοικητικών "παραγόντων" της πόλης και του νομού.Να μας θυμάται όλη η Ελλάδα μόνο για άσχημα πράγματα, με εξαίρεση ένα εικοσαήμερο.

Κλείνοντας δηλώνουμε, πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σύντομα θα ανακοινώσει τις προγραμματικές της θέσεις για την τουριστική (και όχι μόνο) ανάπτυξη του νομού.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου

 

 

Επιστροφή