Θανάσης Γκολίτος: Διαψεύσθηκαν όσοι νόμισαν ότι θα με εμποδίσουν να κατέβω στις εκλογές...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Θανάσης Γκολίτος: Διαψεύσθηκαν όσοι νόμιχαν ότι δεν θα κατέβω στις εκλογές

Με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες Πολίτες" διεκδικεί τον Δήμο Καλαμπάκας


«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΓΚΟΛΙΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Δημότες και Δημότισσες μετά από 27 μέρες απεργίας στο Δικαστικό Μέγαρο για τον ανελέητο και πρόστυχο διωγμό μου επί χρόνια από κάποιους που πίστευαν ότι όλα σ’ αυτή τη χώρα αγοράζονται και πωλούνται, αλλά δεν υπολόγισαν  ότι υπάρχουν και δικαστές που ούτε απειλούνται, ούτε φοβούνται, μετά ειδικά από την εκδίκαση στις 24-1-2014 που μου υποβλήθηκε από το Δήμο Καλαμπάκας, νομίζοντας ότι θα με αποτρέψουν να κατέβω στις εκλογές.

Τελικά διαψεύστηκαν.

Αποδείχτηκε περίτρανα  ότι κάποιοι άλλοι είναι και ψεύτες και λασπολόγοι. Ίσως δεν θα τους είπε κανείς ότι ένα ψέμα δεν διορθώνεται με άλλο μεγαλύτερο ψέμα.
Δημότες και Δημότισσες με σύνθημα «φέρτε πίσω τα κλεμμένα» για να υπάρξει έστω και αργά συνέχιση, στον ιστορικό αυτό Δήμο  ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να ξανακατέβω και να ηγηθώ του συνδυασμού  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και πιστεύω αυτή τη φορά τα ΜΜΕ που πασχίζουν να ενημερώσουν σωστά τους πολίτες θα αναδείξουν όπως πρέπει τον καταγγελτικό μου λόγο.
Ένα μεγάλο μέρος των πολιτών, χρόνια τώρα, βλέπουν να τους εξευτελίζουν κάποιοι ΔΗΘΕΝ διοικούντες και να τους οδηγούν σε απόγνωση καλώντας τους να ρίξουν όλο και περισσότερα σ’ ένα βαρέλι δίχως πάτο το οποίο απεικονίζεται στην είσοδο του  Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων όπου επί 27 μέρες απεργώ και δεν θα αποχωρήσω εάν δεν επιστρέψουν τα κλεμμένα στα Ταμεία του Δήμου.
Δημότες και Δημότισσες από σας εξαρτάται να μη συνεχιστεί άλλο αυτό το πλιάτσικο και το μόνο που είδαμε να διαφωνούν είναι το ποιος έφαγε τα λιγότερα ή τα περισσότερα.
Δημότες και Δημότισσες για όσους δεν σας επέτρεψαν να με θυμάστε είμαι εγώ που δεν με άφησαν λίγο πριν το τέλος και με αθέμιτους τρόπους με οδήγησαν στην παραίτηση το 2010
Προσπαθώντας να σας πείσουν ότι είμαι γραφικός, νεόπλουτος και ονειροπόλος. Τώρα αποδείχτηκε περίτρανα ότι αυτοί  όχι μόνο είναι γραφικοί αλλά και επικίνδυνοι, ψεύτες και υποκριτές. Εγώ δουλεύω από τα οκτώ μου χρόνια και μόνο με πόνο και πολύ κόπο έφτασα να κάνω  έναν τεράστιο όμιλο επιχειρήσεων με εισαγωγές και εξαγωγές σε πολλές χώρες και ήρθαν τώρα αυτοί  οι ακατονόμαστοι να με καταστρέψουν μόνο  και μόνο γιατί δεν μπόρεσαν να με σταβλίσουν στα ΔΗΘΕΝ πολιτικά τους σχήματα και έκοβα τα όποια απλωμένα χέρια τους.
Δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν φοβάμαι κανέναν. Έχω λύσεις και όχι απλά προτάσεις γι αυτόν τον ιστορικό Δήμο.
Δεν επιζητώ  να γίνω διαχειριστής της φτώχειας, δεν επιζητώ και δεν θα πάρω ούτε το μισθό του Δημάρχου αλλά ούτε και το γραφείο του, γιατί απλά, για όσους έχουν έρθει στην επιχείρησή μου θα είδαν ότι έχω καλύτερο.
Το γραφείο του Δημάρχου θα εναλλάσσονται οι τίμιοι συνεργάτες μου και οι εκλεκτοί των άλλων συνδυασμών. Θα δείτε ότι τίποτα δεν θα είναι όπως χθες και από την ανόρθωση τη υγιούς οικονομίας του Δήμου κανείς δεν θα περισσεύει. Θα δείτε ακόμα και Αντιδημάρχους των άλλων συνδυασμών.
Δημότες και Δημότισσες δεν έρχομαι από το πουθενά με προορισμό το τίποτα. Δεν θα έρθω να σας πάρω (άλλωστε τι σας απέμεινε να πάρω) αλλά να προσφέρω και να δώσω. Από την πρώτη μέρα εάν με επιλέξετε, θα αναπτερωθεί η χαμένη σας ελπίδα και από τον πρώτο μήνα με ορθολογισμό θα νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του Δήμου. Από τον πρώτο δε χρόνο, με όλες τις δυνάμεις θα κάνω πράξη αυτά που σκέφτομαι για να γεμίσουν τα ταμεία του Δήμου με εκατοντάδες εκατομμύρια.
Είμαι αποφασισμένος να χτυπήσω τη γροθιά στο τραπέζι και να ματώσει προκειμένου να διεκδικήσω ό,τι δικαιούται η Καλαμπάκα και δικαιούται πολλά.
Σας εγγυώμαι και το λέει αυτό ένας Δημότης που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να επιχειρεί και να τολμά, να απειλεί ακόμα και την επιβαλλόμενη κρίση, να μην τολμήσει, όσο εγώ θα είμαι Δήμαρχος να περάσει από την Καλαμπάκα.
Δημότες και Δημότισσες, εάν θυμάστε όταν απεχώρησα το 2010  πήρα την ευθύνη εγώ. Εγώ έφταιξα γιατί πίστεψα σε κάποιους ΔΗΘΕΝ συμβούλους που αποδείχτηκαν ότι ήρθαν κοντά μου μόνο για να απειλήσουν τους κομματικούς υποψηφίους για μια μεταθεσούλα, για μια θεσούλα ή να πάρουν το κάτι τι, φιλοδώρημα καθόλου ευκαταφρόνητο πολλές φορές.
Για μένα το ζητούμενο πλέον δεν είναι η ποσότητα των συμβούλων αλλά η ποιότητα αυτών.
Γι’ αυτό υπόσχομαι ότι ο συνδυασμός μου θα απαρτίζεται από απλούς πολίτες που δεν έχουν κάνει επάγγελμα την πολιτική και μαζί με αυτούς θα πορευτώ για να αλλάξει η πόλη και να απαλλαγεί από τα κακώς κείμενα.
Εσείς καλείστε τώρα να δώσετε απάντηση σε όσους τόσα χρόνια ασελγούσαν επάνω σας. Σε όλους αυτούς τους δήθεν που αναρωτιέμαι, δεν κουράστηκαν όλα αυτά τα χρόνια να κοροϊδεύουν τον κόσμο χωρίς να έχουν να προσφέρουν τίποτα; Αποφάσισα να ασχοληθώ γιατί δεν αντέχω την υποκρισία.
Δεν αντέχω τους συμβιβασμούς τη μιζέρια και τον καθωσπρεπισμό.
Ήρθε η ώρα της αλλαγής για την Καλαμπάκα.
Χωρίς ΘΑ και ΠΡΕΠΕΙ, εάν δεν πρέπει.

Γκολίτος Αθανάσιος
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας

 

 

Επιστροφή