Ένα μέτρο που δεν θα περάσει ποτέ...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ένα μέτρο που δεν θα περάσει ποτέ στην Ελλάδα...


Έλεγχοι στα Τρίκαλα σε εφαρμογή του ισχύοντος αντικαπνιστικού Νόμου από μικτά κλιμάκια ελέγχου εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας λέει το δελτίο τύπου της Αντινομαρχίας


Είναι η πολλοστή φορά που το υπουργείο υγείας προσπαθεί με... εγκυκλίους να το επιβάλλει.

Δεν νομίζουμε ότι κι αυτή τη φορά θα έχει αποτελέσματα.

Το... κίνημα των καπνιστών στην Ελλάδα απέδειξε ότι είναι το πιο... μαχητικό.!

Το δελτίο τύπου:

"Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ενημερώνει ότι σε εφαρμογή του ισχύοντος αντικαπνιστικού Νόμου εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε όλους τους δημόσιους χώρους και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όσον αφορά στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη σήμανση του χώρου με τα απαγορευτικά σήματα του καπνίσματος τόσο στην είσοδο, όσο και εντός του καταστήματος (1 σήμα ανά 15 τ.μ.), στην μη ύπαρξη σταχτοδοχείων, στην ύπαρξη θεωρημένου βιβλίου αναφοράς για την καταγραφή του ελέγχου και των αποτελεσμάτων αυτού.

Συστήνονται μικτά κλιμάκια ελέγχου εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας αποτελούμενα από δύο επόπτες Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Τρικάλων και έναν αστυνομικό του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος που θα ορίζεται από την υπηρεσία του.

Έργο των ανωτέρω κλιμακίων είναι η διενέργεια ελέγχων σε όλους τους δημόσιους χώρους και σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός των διοικητικών ορίων της Π.Ε. Τρικάλων."

 

 

Επιστροφή