Το fatsimare βγήκε από την "εντατική"...!!!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο Μr fatsimare στη χειρουργική κλίνη λίγο πριν την επέμβαση...(Αποκλειστική φωτο !)

- Μετά από επιτυχή χειρουργική επέμβαση 
- Σε κανονική λειτουργία από σήμερα η ιστοσελίδαΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στον... Τρικαλινό ΛΑΟ (!) και τους φίλους επισκέπτες της σελίδας ότι ο διαχειριστής του fatsimare.gr μετά από επιτυχή επέμβαση που είχε στο άκρο της δεξιάς χειρός (λόγω των εκατομμυρίων "κλικ" καθημερινώς και πάνω απο μία δεκαετία...) βρίσκεται στο στάδιο της πλήρους ανάρρωσης και από αύριο Δευτέρα αναλαμβάνει καθήκοντα.


Την επιτυχή επέμβαση έκανε ο φίλος και γνωστός χειρούργος ορθοπεδικός Στέφανος Τσουρβάκας τον οποίο και η διεύθυνση της ιστοσελίδας (ο διαχειριστής Νίκος Μουτσίκας) ευχαριστεί ιδιαιτέρως...Ευχαριστεί επίσης και όλο το ιατρικό επιτελείο που πραγματοποίησε την επέμβαση αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής που νυχθημερόν βρίσκεται στο πλευρό όλων των ασθενών εκτελώντας άψογα τα καθήκοντά του στα πλαίσια του λειτουργήματος που υπηρετεί.

Πιστεύουμε πως βλέποντας από κοντά την λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος αυτές τις μέρες, πρέπει να είναι ευτυχείς όλοι οι Τρικαλινοί για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας.

Ευχή μας να συνεχίσει έτσι αλλά και να βελτιώνεται...Για το fatsimare


O αναπληρωτής διαχειριστής
(και... πιστόσκυλο)
skli του Bouzali

 

 

Επιστροφή