Ζέφη Νικολάου: Δεν είμαι μόνο καθηγήτρια κύριοι ΜουΜουΕδες...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ζέφη Νικολάου: Δεν είμαι μόνο καθηγήτρια κύριοι ΜουΜουΕδες...!

Με μια "παραπονιάρικη" ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook η υποψήφια βουλευτής της Νου-Δου εκφράζει την δυσαρέσκειά της σε μερίδα τοπικών ΜΜέδων που μάλλον ( δεν προσέξαμε και ποιοί...) ΔΕΝ αναφέρουν τις πολιτικές της "ιδιότητες"

Και για του λόγου το αληθές ανήρτησε και μερικές φωτογραφίες χαρακτηριστικές με την πολιτική της δραστηριότητα.


Συγκεκριμένα αναφέρει:


Ζέφη Νικολάου - Πολιτικός

"Παρακολουθώ μερικούς τοπικούς δημοσιογράφους που επιμένουν να με αναφέρουν σε σχέση με τα πολιτικά με την ιδιότητά μου ως καθηγήτρια. 

Τιμή μου και καμάρι μου. 

Επειδή όμως είμαι βέβαιη ότι θα θέλουν και οι ίδιοι να κάνουν με συνέπεια τη δουλειά τους απέναντι στους πολίτες, θα ήθελα να τους θυμίσω ότι, εκτός από πετυχημένη καθηγήτρια με σημαντικές μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογία, Ιστορία και Δογματική και άλλες δεξιότητες, υπήρξα Αντιπρόεδρος, Γραμματέας και Ταμίας της ΕΛΜΕ Ν. Τρικάλων, ασφαλώς Υπ. Βουλευτής πριν από 2,5 χρόνια και εδώ και ενάμισι χρόνο εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή στις 35 εκλεγμένες γυναίκες από την Ελληνική Περιφέρεια από 3500 συνέδρους-ανώτατα στελέχη της ΝΔ. 

Συνεργάζομαι συνεχώς ως εκ τούτου με όλα τα κυβερνητικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε ένα κλίμα άριστης συνεργασίας και σύμπνοιας, υπερασπίζοντας και προωθώντας τις απόψεις και τα δικαιώματα όλων των πολιτών του νομού μας κατευθείαν στην καρδιά της κομματικής και κυβερνητικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Για περισσότερες βέβαια πληροφορίες χάριν της ακρίβειας της δημοσιογραφικής πένας, ευχαρίστως να τους τις δώσω από κοντά..."

=====================

Σχόλιο - πρόταση πολιτικού συντάκτου του fatsimare:

Αγαπητή Ζέφη 


Υπερασπιζόμενος τους ΜΜΕδες της πόλης αν και δεν τους γουστάρω (το ίδιο κι εκείνοι εμένα) θα ήθελα να τους δικαιολογήσω θεωρώντας ότι παραπλανήθηκαν.

Ίσως από τα πολλά θεολογικού περιεχομένου θέματα που κατά καιρούς ανεβάζεις στο προφίλ σου...

Καλός ο γέροντας Παίσιος και ο Άγιος Λουκάς ο Ευαγγελιστής, θα βοηθήσουν, αλλά ανέβασε καμιά φωτογραφία του Αντωνάκη να μάθει ο κόσμος ότι (ξανα)κατεβαίνεις στις εκλογές όπως αυτή που σου έβγαλε το fatsimare...Συναισθανώμενος λοιπόν την αγανάκτησή σου και υπερασπιζόμενος την δημοσιογραφική "δεξιά" μου πένα, θα ήθελα να σου απευθύνω ανοικτή πρόσκληση για μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που θα συζητηθεί...

Μια συνέντευξη που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους...
Για το fatsimare


Το Δεξί Μπακ


Φίλοι μου "Δεξιοί" (και Χριστιανοί) επειδή το προφίλ της Ζέφης με 5000 φίλους δεν μπορεί να δεχθεί άλλους κάντε ένα like στην επίσημη σελίδα της ΕΔΩ να της ευχηθείτε καλή επιτυχία...

Για όσους δεν κατάλαβαν, εδώ...
 

 

Επιστροφή