"Δεν μιλήσαμε για να μην φτύνει ο κόσμος την Αριστερά"...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

Να δούμε πότε, και τι θα κάνετε να προστατέψετε τη βουλή και... την Ελλάδα κ. Βούτση !

Πολλά αποκαλυπτικά κι ενδιαφέροντα τα όσα δήλωσε περί... "προστασίας" του χώρου ο πρόεδρος της Βουλής.Συνέντευξη του ΠτΒ Νίκου Βούτση στην «Καθημερινή»:

«Δεν έχουμε δημοσιοποιήσει πολλά πράγματα για να μην φτύνει ο κόσμος την Αριστερά»


Η κυβέρνηση φλέρταρε με πολιτικές αυταπάτες, παραδέχθηκε ο Νίκος Βούτσης, κάνοντας παράλληλα επίθεση στην προκάτοχό του Ζωή Κωνσταντοπούλου και ασκώντας σφοδρή κριτική στις κινήσεις Βαρουφάκη όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός Οικονομικών.

«Φλερτάραμε με πολλές αυταπάτες ως απεδείχθησαν, για Κινέζους, για Ρώσους, για Ντράγκι, για το μέτωπο του Νότου που έρχεται αλλά καθυστερημένα», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξη στην «Καθημερινή».

Για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει ότι, ενώ στην αρχή συμφωνούσε, έστω και τυπικά με την κυβερνητική γραμμή, μετά το δημοψήφισμα και μέχρι τις εκλογές ακολούθησε ένα δραματικό διάστημα.

«Για 2,5 μήνες γεμάτους η Ζωή έκανε τέρατα και σημεία, είχε απασφαλίσει που λένε... Συνεδριάσεις που κρατούσαν μέχρι το πρωί, bullying, απίστευτα πράγματα που δεν είναι και αυτά γνωστά. Εμείς κάνουμε εκλογές και η Κωνσταντοπούλου μόνη της κάνει Βουλή. Τότε που συγκαλούσε εικοσαμελείς επιτροπές με τρεις ανθρώπων και έκανε συνεντεύξεις Τύπου 5,5 ωρών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης προσθέτοντας ότι «δεν έχουμε δημοσιοποιήσει πολλά πράγματα για να μην φτύνει ο κόσμος την Αριστερά».

Σε ό,τι αφορά τον Γιάνη Βαρουφάκη και τις δηλώσεις του περί Plan Χ, ο κ. Βούτσης σημείωσε: «Είναι αδιανόητο να μιλάει κανείς όταν τελειώνει την υπουργική του θητεία και είναι σε πολύ κρίσιμες και απόρρητες θέσεις» και συγκεκριμένα για τα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη για εναλλακτικά σχέδια τόνισε «εμείς που ξέραμε πραγματικά γελάμε και κλαίμε...

Το κάδρο που παρουσιάζει ο Γιάνης δεν είναι το ακριβές αλλά είναι ελκτικό και είναι σίγουρο ότι ο ίδιος το πιστεύει. Περί αυτού πρόκειται».

Τέλος ο κ. Βούτσης δήλωσε βέβαιος ότι και τώρα να γίνουν εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πάλι πρώτο κόμμα. Σε ερώτηση για το αν είναι σίγουρος για αυτό παρότι οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ, σχολίασε:
«Οπως τις τέσσερις τελευταίες φορές. Τρίβουμε τα χέρια μας εμείς».Προφανώς, τα τρίβει και από ικανοποίηση για την κατάσταση της χώρας...Πηγή: monologoi.blog

 

 

Επιστροφή