Γιατί τα "πήρε στο κρανίο" ο Χρήστος Γιαλιάς με τους... "γείτονες" Καρδιτσιώτες !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Γιατί τα

"Ανδρέα βάλτους κι άλλα  γκολ, τέσσερα, πέντε θέλω, άκουσες;"

Το fatsimare αποκαλύπτει γιατί οι Καρδιτσιώτες τα βάζουν (με ανακοίνωσή τους) με τον μεγαλομέτοχο του ΑΟ Τρίκαλα...


Άδικη και για λόγους εντυπωσιασμού πιστεύουμε είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση για τον χθεσινό αγώνα την οποία και μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Είμαστε αυτήκοοι μάρτυρες τη στιγμή που ο Χρήστος Γιαλιάς έλεγε (με κόσμιο τρόπο, το επισημαίνουμε) σε μέλη της διοίκησης της Αναγέννησης που βρισκόταν στα επίσημα:"Με είχατε κλεισμένο σε ένα μπουθ, άκουγα "μπινελίκια" από το 1' μέχρι το '90, μόνο εγώ ξέρω τι πέρασα, τα όσα άκουσα και πως έφυγα από την Καρδίτσα, και μιλάτε εσείς που σας έχω στην "πολυτέλεια";"


"Δεν σας πείραξε κανείς, ούτε θα σας πειράξει, εντάξει;"

"Έχω δικαίωμα να ζητάω και τέσσερα και πέντε γκολ, πειράζει;"

Εκείνο που είναι αλήθεια και ίσως να προκάλεσε την αντίδραση των Καρδιτσιωτών (που ήταν λίγα μέτρα δίπλα στα "επίσημα") είναι όντως το γεγονός πως ο μεγαλομέτοχος μετά το 2-1 φώναζε στον Ψιμουλάκη, τον προπονητή του ΑΟΤ από τα επίσημα:

 "Ανδρέα, βάλτους κι άλλα  γκολ, τέσσερα θέλω, πέντε γκολ, άκουσες;"


"Διάλογος" 1"Διάλογος" 2


            

  "Διαλέγετε"... διάλογο !!!


Για το fatsimareTo skli του Μπουζαλή

(Παλιά θύρα 4, κάτι "παθαίνω" με Γι(υ)αλιά...!)
 
Τι λέει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ...Η Αν. Καρδίτσας τα βάζει με τη διαιτησία και με τον… Γιαλιά


H διοίκηση της Αναγέννησης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στο γειτονικό ντέρμπι στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων.

«Η διοίκηση της Αναγέννησης αισθάνεται την υποχρέωση να τοποθετηθεί και επισήμως περι όλων όσων συνέβησαν στον αγώνα της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στην ομάδα μας και την αντίστοιχη των Τρικάλων στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων.

1. Συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τίμ για την καταπληκτική εμφάνιση που διαφήμισε την ομάδα μας σε όλη την Ελλάδα.
Απαντες διαπίστωσαν πως η Αναγέννηση είναι μια ξεχωριστή αθλητική οντότητα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και φιλοσοφία και μπορεί να σταθεί σε οποιοδήποτε γήπεδο και με οποιονδήποτε αντίπαλο παίζοντας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Μέχρι το 60' που το παιχνίδι γινόταν με νορμάλ αριθμητικούς συσχετισμούς κυριάρχησε κατα κράτος κι έπρεπε να προηγείται τουλάχιστον με δύο γκόλ διαφορά…
Απαντες όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση, διαπίστωσαν ότι το σκόρ αδικεί κατάφωρα την ομάδα μας.
Επειδή όμως εμείς στην οικογένεια της Αναγέννησης ξέρουμε να αποδεχόμαστε πως σ” ενα παιχνίδι ποδοσφαίρου μπορεί να μην κερδίσει ο καλύτερος, οφείλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας για την εξαιρετική τους παρουσία.

2. Εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την παρουσία της διαιτησίας που με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της διαφοροποίησε τους συσχετισμούς αποδεκατίζοντας την ομάδα μας και αλλάζοντας εντελώς την εικόνα του αγώνα.
Ολα ξεκίνησαν απο ένα ανύπαρκτο φάουλ στο 60' που δόθηκε υπο την πίεση των συνεχών διαμαρτυριών των αθλητών και παραγόντων της αντίπαλης ομάδας.
Μετά την αποβολή δύο ποδοσφαιριστών μας εκ των οποίων η δεύτερη είναι πέρα για πέρα άδικη, διαφοροποιείται εντελώς το σκηνικό του αγώνα.
Επίσης ο πρώτος βοηθός στο πρώτο ημίχρονο ακυρώνει ένα κανονικό γκόλ, μετράει ένα που είναι οριακά οφσάϊντ και ανακόπτει τρείς επιθέσεις με προϋποθέσεις για γκόλ στην ομάδα μας με λανθασμένες υποδείξεις.
Δεν κατελογίζει τέλος οφσάϊντ στον Κουσκουνά που επηρεάζει τη φάση με προσποίηση στο δεύτερο γκόλ των Τρικάλων που σημειώνει τελικά ο ίδιος.
Κι επειδή εμείς ουδέποτε κρυβόμαστε πίσω απο την αλήθεια, οφείλουμε να αναφέρουμε πως κακώς ο διαιτητής και ο επόπτης δεν καταλογίζουν φάουλ στο τράβηγμα του Φλίγκου απο τον Γκόλια έξω απο την περιοχή. Ο ποδοσφαιριστής των Τρικάλων πέφτει βεβαίως θεαματικά μέσα στην περιοχή εκβιάζοντας το πέναλτι, αλλά με το γράμμα του κανονισμού, έπρεπε να δοθεί το φάουλ εκτός γραμμής…
Συμπερασματικά προκύπτει ότι η διαιτησία στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων και εκ του αποτελέσματος η μόνη αδικημένη είναι η ομάδα μας που ζημιώθηκε τα μέγιστα σ” ενα παιχνίδι που το ήλεγχε πλήρως…

3. Ευχαριστεί θερμά τους αρμόδιους της ΠΑΕ Τρικάλων για την φιλοξενία των μελών μας στην εξέδρα αλλά και της αποστολής.

4. Καταδικάζει όμως την απαράδεκτη συμπεριφορά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Τρίκαλα με τις ειρωνίες και τις κραυγές προς τον πάγκο της ομάδας μας μετά το 2-1, και τις αχαρακτήριστες εκφράσεις του κατα την αποχώρηση της αποστολής κατά των ποδοσφαιριστών μας.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταγέλαστες, εντελώς ξένες προς το δικό μας επίπεδο και το μόνο που κάνουν είναι να αμαυρώνουν την εικόνα της ομάδας που είναι επικεφαλής.

Κρίμα…
Τέλος δηλώνουμε ότι απ” αυτό το παιχνίδι η Αναγέννηση παρότι αποδεκατισμένη, θα βγεί ακόμη πιο δυνατή, θα διατηρήσει απαρέγγλιτα την ξεχωριστή φιλοσοφία της και θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την προσπάθειά της για την επίτευξη του μεγάλου της στόχου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

 

 

 

Επιστροφή