Κάτι ύποπτο συμβαίνει με το γραφείο τύπου του δήμου !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κάτι ύποπτο συμβαίνει με το γραφείο τύπου του δήμου !

Πρώτη φορά "σεμνά και ταπεινά"...!

Κι όμως...
Πρώτη φορά σε δελτίο τύπου δεν αναφέρονται ονόματα Αντιδημάρχων, τουναντίον, επισημαίνεται η συνεργασία συναρμοδίων αντιδημαρχιών, πρώτη φορά στις φωτογραφίες δεν υπάρχει καμμιά "φάτσα" αντιδημάρχου η προϊσταμένου, πρώτη φορά δεν έχει... "σάλτσα".

Κάτι συμβαίνει.
Η δεν ανέλαβαν ακόμη οι "καινούργιοι", η δείχνουν άλλο "ήθος" και δεν θέλουν υπερβολές και φατσιμαριλίκια, η το γραφείο τύπου αποφάσισε να αλλάξει επικοινωνιακή "τακτική"

Να δούμε τη συνέχεια και θα καταλάβουμε τι συμβαίνει...

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΣΕΜΝΟ & ΤΑΠΕΙΝΟ

ΔΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλης έκτασης προγραμματισμένη παρέμβαση συνεχίζεται και σήμερα στον Ληθαίο ποταμό από τον Δήμο Τρικκαίων.


Οι εργασίες που ξεκίνησαν από πέρυσι, με τον καθαρισμό του ποταμού στην κοίτη του, συνεχίζονται με τον καθαρισμό των πρανών.

Οι αντιδημαρχίες Καθαριότητας - Καθημερινότητας και Περιβάλλοντος – Ποιότητας Ζωής συνεργάζονται, ώστε τα συνεργεία να δουλεύουν κάθε μέρα με συγκεκριμένο αντικείμενο.

Στις όχθες του Ληθαίου, από το ύψος του Μαιευτηρίου μέχρι το ύψος της γέφυρας της οδού Σατωβριάνδου, ξεκίνησαν από τη Δευτέρα οι παρεμβάσεις με κοπή χόρτων και διάνοιξη των πρανών.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και μέχρι την περιφερειακή οδό, στο ύψος της γέφυρας (κοντά στην Κουίντα).

Όμως αυτές οι εργασίες δεν αφορούν μόνο τον Ληθαίο ποταμό. Ο προγραμματισμός του Δήμου Τρικκαίων αφορά και στον Αγιαμονιώτη ποταμό, ο οποίος σύντομα θα καθαριστεί, μόλις ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στον Ληθαίο.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου ΤρικκαίωνΓια το fatsimareΤο δεξί μπακ


 

 

Επιστροφή