Συγχαρητήρια έστειλε, λεφτά δεν... έστειλε !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη για την επιτυχία της ομάδας βόλεϊ Κορασίδων του ΑσκληπιούΛίγες μέρες πριν, διοίκηση και γονείς των κοριτσιών του Ασκληπιού ζητούσαν απεγνωσμένα λίγα ευρώ για να καλύψουν τα έξοδα αποστολής στη Ζάκυνθο.

Ελάχιστοι, κι αυτοί ήταν ιδιώτες ανταποκρίθηκαν. Περιφέρεια, Αγοραστός και Μιχαλάκης δεν είχαν λέει... κωδικούς να δώσουν χρήματα.

Συγχαρητήρια δίνουν. Τζάμπα είναι...Το μήνυμα Μιχαλάκη


Συγχαίρω θερμά την ομάδα βόλεϊ Κορασίδων του Ασκληπιού για τη μεγάλη πανελλήνια διάκρισή της με την κατάκτηση της 3ης θέσης και του   χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Κορασίδων.

Είναι μια νίκη που χάρισε μία ακόμη εντυπωσιακή επιτυχία  στον τρικαλινό αθλητισμό, επιβεβαιώνοντας τις μεγάλες δυνατότητες της νέας γενιάς. Αποδεικνύει ότι η συλλογικότητα, η πολλή δουλειά, η πίστη στον στόχο και ο ενθουσιασμός των παικτριών, της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου είναι τα συστατικά των μεγάλων διακρίσεων  που μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Σας εύχομαι ολόψυχα οι μελλοντικές συμμετοχές σας να σας οδηγούν  πάντα στην κορυφή και να σας ανταμείβουν για τις  μεγάλες σας   προσπάθειες.

Μπράβο κορίτσια!
Μπράβο και σε σένα  Χρήστο...


Για το fatsimare

To σκλι του Μπουζαλή


 

 

Επιστροφή