Νέο Εθνικοθρησκευτικό «δρώμενο» από τον "Ελληνάρα" ΙουδεοΧριστιανό Μπούλη...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Νέο Εθνικοθρησκευτικό «δρώμενο» από τον

Το Τραγικό σόου με την Παναγία των Χριστιανών...

Αμήχανοι οι υπήκοοι του Νεοελληνικού (ΝεοΒαυαρικού?) κράτους παρακολουθούν τα τεκτενόμενα.!

Η Παναγία Σουμελά στο Πεντάγωνο, ενώ οι "σύντοφοί" του κόβουν τα Θρησκευτικά από τα σχολεία!

Φέρεται με φωτοστέφανο, φωτόσπαθο και γενικότερη εμφάνιση ως Αγία Βαρβάρα να κάνει την Παναγία Σουμελά να νιώσει άνετα και θα τα πουν σαν δύο παλιοί καλοί φίλοι.


Διέψευσε όλες τις προβλέψεις που τον ήθελαν να ντύνεται Πόντιος Χορευτής Πυρρίχιου ή έστω μέλος των Argo.Ο Καμμένος φέρνει την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο υπουργείο Άμυνας

- Η θαυματουργή εικόνα έγινε δεκτή με τιμές αρχηγού κράτους
- Την ιερή εικόνα συνόδευσαν από το Βέρμιο εκπρόσωποι της ιεράς μονής Παναγίας Σουμελά και αντιπροσωπεία ποντιακών οργανώσεων

Ένα τραγικό σόου με την εικόνα της Παναγίας Σουμελά δίνεται από σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου μεταφέρθηκε η θαυματουργή εικόνα έπειτα από πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Ένα σόου που δίνεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες την ώρα που η κυβέρνηση καταργεί το μάθημα των Θρησκευτικών από τα σχολεία.

Γιατί ο Πάνος Καμμένος ξεπέρασε τις χωρίς φαντασία κοινοτοπίες. Και θα υποδεχθεί την εικόνα της Παναγίας Σουμελά με μια αμφίεση που θα την κάνει να νιώσει «σαν στο σπίτι της».

Ευθυτενής όπως πάντα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας εμφανίστηκε πρώτος από όλους στο προαύλιο και ανέβηκε στο ειδικό βάθρο όπου περίμενε ακίνητος σε στάση προσοχής την θαυματουργή Εικόνα σύμβολο. Μάλιστα, βλέποντάς τον οι στρατιώτες που είχαν εκείνη την ώρα σκοπιά έτρεξαν να ρίξουν πάνω τους ένα πέπλο ή να φορέσουν ένα φωτοστέφανο ώστε να αρθούν και οι ίδιοι στο ύψος των περιστάσεων.

Δεδομένου ότι ο Πάνος Καμμένος δεν έχει μιλήσει από εκείνη την ώρα σε κανέναν δεν έχει γίνει γνωστό αν στη συνέχεια θα παραστεί στη Βουλή για τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.

Πάντως, δημοσιογράφοι του στενού του περιβάλλοντος που ξέρουν να «διαβάζουν» τις εκφράσεις του προσώπου του διαβεβαιώνουν ότι ο ΥΠΕΘΑ θα περάσει όλη τη μέρα συζητώντας θέματα «προστασίας του Ελληνισμού» και εξόδου από το μνημόνιο με την εικόνα της Παναγίας Σουμελά, ενώ θα προσπαθήσει να την πείσει να συμμετέχει και στην επένδυση για γήπεδα του «paintball».
Πηγή: Moufanet

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή