Το τελευταίο φύλλο της έντυπης "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ" των Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Το τελευταίο φύλλο της έντυπης

Μετά από 25 χρόνια λειτουργίας κυκλοφορεί σήμερα το τελευταίο φύλλο της.


Ιδιαίτερα συγκινητικό το σημείωμα του εκδότη της Κώστα Τόλη, ωστόσο όπως επισημαίνει, με το Τrikalaenimerosi.gr (το οποίο αποτελεί ως ένα σημείο και την συνέχιση της έντυπης έκδοσης) ο ίδιος και οι συνεργάτες του βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του Τρικαλινού κοινού που με μαχητικότητα, υπευθηνότητα και δυναμισμό υπηρέτησε τόσα χρόνια

 Το τελευταίο γράμμα

Το πρώτο φύλλο βγήκε στις 18 Απριλίου 1992. Σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, σχεδόν 25 χρόνια μετά, το φύλλο με αριθμό 6.807 είναι το τελευταίο και με αυτό κλείνει ο ιστορικός κύκλος της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ως ημερήσιας εφημερίδας των Τρικάλων.

Είναι οδυνηρό να αποχαιρετάς ένα δικό σου δημιούργημα, μαζί βεβαίως με όλους εκείνους, που είναι αρκετοί, και συνέβαλαν στην ύπαρξή του όλο αυτό το διάστημα. Χρόνια μεστά τα περισσότερα, γεμάτα ιδέες και όρεξη για δουλειά, σε εποχές που τα Τρίκαλα και η χώρα ήταν σαφώς σε καλή οικονομική κατάσταση και η κοινωνϊα αντιμετώπιζε τα πράγματα με αισιόδοξη ματιά.

Οι περισσότεροι γνωριστήκαμε εδώ, στα ιδια γραφεία της οδού Κουκουλάρη 2, νέα παιδιά που τότε αποκτούσαμε την πρώτη μας επαγγελματική επαφή με τον χώρο. Δυστυχώς όμως η ζωή όπως και η πραγματικότητα είναι αμείλικτες. Αλλωστε και οι εφημερίδες δεν είναι παρά ζωντανοί οργανισμοί που γεννιούνται, μεγαλώνουν και πεθαίνουν.

Δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι για να κλείσει σήμερα μια εφημερίδα. Είναι προφανείς: Η τεχνολογία άλλαξε ριζικά την καθημερινότητα και τις ανάγκες των ανθρώπων.

Ολοι στα χέρια τους κρατούν ένα κινητό, το χαρτί πέρασε σε δεύτερη μοίρα, οι νέοι δεν το ακουμπάνε καθόλου. Η οικονομική κρίση επηρέασε τους πάντες και τα πάντα. Οι πωλήσεις στο περίπτερο, οι συνδρομές, αλλά και τα διαφημιστικά έσοδα που είναι ζωτικής σημασίας για μια επιχείρηση Τύπου, συρρικνώθηκαν δραματικά τα τελευταία χρόνια.

Τα τελευταία φορολογικά μέτρα έδωσαν την χαριστική βολή. βέβαια η δουλειά μας, ως δημοσιογράφων, δεν Θα απουσιάσει από την δημόσια σφαίρα.

Οι τοπικές ειδήσεις, τα σχόλια και η αρθρογραφία μας Θα συνεχίσουν να διακινούνται, σε πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια, μέσα από το Τrikalaenimerosi.gr το οποίο αποτελεί ως ένα σημείο και την συνέχιση της έντυπης έκδοσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που μας γνώρισαν, μας αγάπησαν μέσα από τα κείμενά μας και μας έκαναν την τιμή νο τους αποκαλούμε αναγνώστες. Το αυτό και σε όσους εμπιστεύτηκαν το φύλλο για την διαφημιστική τους προβολή συνεισφέροντας στα διαφημιστικά μας έσοδα.

Τέλος, μια ζεστή αγκαλιά με απεριόριστη ευγνωμοσύνη σε όσους εργάστηκαν στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Χωρίς αυτούς η ωραία αυτή περιπέτεια των 25 χρόνων δεν θα υπήρχε...

Ο εκδότης Κώστας Τόλης

Υ.Γ.: Το γραφεία της οδού Κουκουλόρη 2, ο τηλεφωνικός αριθμός 2431 -300882 και το mail info@e-ertίmerosί.gr, Θα συνεχίσουν ως έχουν εξυπηρετώντας τις ανάγκες επικοινωνίας του trίkaίaertίmerosί.gr

 

 

Επιστροφή