"Ουάου" δήμαρχε... Μια ωραία ιδέα και για την πόλη μας...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

(Περιττό να σας πούμε πως και οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Τρικάλων έχουν ενθουσιαστεί με την ιδέα...!)
Η πόλη μας που έχει το προνόμιο και την ευτυχία να είναι μια ευφιής πολιτεία καθώς διαθέτει τετρα-πέρατους τεχνοκράτες πραγματικά "τέρατα" περί την τεχνολογίαν, θα είναι κρίμα να χάσει την ευκαιρία...


Είναι οι pokemon GO-δρομοι...

Το e-vent-Trikala και όρεξη για δουλειά έχει, και φαντασία και τεχνογνωσία διαθέτει...

Το έχει αποδείξει άλλωστε με το "γκαβό" λεωφορείο, τα "ξωτικά" και τελευταία τις βαρκούλες στο Ληθαίο...

(Άσχετα αν η τελευταία ατραξιόν απέτυχε παταγωδώς, άλλωστε δεν φταίει το e-vent-Trikala που στέρεψε ο Ληθαίος...)

Δήμαρχε είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία να βγεις ξανά στις τηλεοράσεις (στον Μένιο, τα "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ" του "Έψιλον" δεν έχεις βγεί καθόλου...) να δώσεις συνεντεύξεις να μάθει η υφήλιος πως η πόλη μας τα Τρίκαλα είναι η ΠΡΩΤΗ παγκόσμια που κατασκεύασε pokemon GO-δρομο...

Πάρε τη ρεβάνς που δεν... σε άφησαν να κάνεις ποδηλατόδρομο. Είναι ευκαιρία.

Άσε που θα έχει και "θέμα" για ΔΕΛΤΙΑ ο Θανάσης στο γραφείο τύπου, έχει "ξεμείνει" τελευταία από "ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ" πρωτοπορίες...Η ουάου και "γ@μ@τη" ΙΔΕΑ...

Ειδικούς διαδρόμους λοιπόν για τους χρήστες του Pokemon Go φτιάχνουν δήμοι της Αττικής διαβάζουμε στο "βατράχι.γρ"


Στην κατασκευή ειδικών «ποκεμονοδρόμων» προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της «ποκεμονομανίας» που κατακλύζει τη χώρα προχωρούν μεγάλοι δήμοι της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δήμοι όπως η Αθήνα, το Μαρούσι και άλλοι θα προχωρήσουν άμεσα στη δημιουργία διαδρόμων δίπλα στους ποδηλατόδρομους, οι οποίοι θα έχουν ειδική σήμανση και πάνω στους οποίους θα επιτρέπεται η κυκλοφορία χρηστών της εφαρμογής.

«Αποφασίσαμε ότι η δημιουργία των διαδρόμων αυτών είναι απαραίτητη για την αποσυμφόρηση των δρόμων αλλά και τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των χιλιάδων πολιτών που χρησιμοποιούν την εφαρμογή, καθώς έχουν σημειωθεί περιστατικά χρηστών να πέφτουν πάνω σε αυτοκίνητα, κολώνες, ηλικιωμένους, παιδιά, κατοικίδια, ακόμα και στη θάλασσα» λέει ο αντιδήμαρχος γνωστού δήμου.

Εν τω μεταξύ, την επέκταση του κυνηγετικού νόμου και στους χρήστες της εφαρμογής μελετά η κυβέρνηση. Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει προταθεί, το κυνήγι των πόκεμον θα απαιτεί έκδοση άδειας και θα επιτρέπεται μόνο στις κυνηγετικές περιόδους, όπως ισχύει για τις τσίχλες, τις μπεκάτσες και άλλα θηράματα.

Σε άλλα νέα, πειθαρχική δίωξη αντιμετωπίζει ιερέας ενορίας της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατά τη διάρκεια βάφτισης φέρεται να φώναξε «βαφτίζεται ο δούλος του θεού Πίκατσου». Ο ιερέας ισχυρίστηκε ότι παρασύρθηκε καθώς του φάνηκε ότι το μωρό έμοιαζε λίγο στο ομώνυμο τερατάκι.

Τέλος, στα όρια της δυνατοτήτων της είναι η Πυροσβεστική, η οποία την τελευταία εβδομάδα καλείται να αντιμετωπίσει δεκάδες περαστικά χρηστών που χάνονται σε δάση, βουνά και πεδιάδες της χώρας, καθώς είναι απορροφημένοι από την εφαρμογή.

Χαρακτηριστική όπως λένε, είναι η περίπτωση ενός νεαρού Αθηναίου ο οποίος όταν σήκωσε το βλέμμα του από την οθόνη συνειδητοποίησε ότι ήταν στα Τίρανα, με αποτέλεσμα η οικογένεια του να αναγκαστεί να τον επαναπατρίσει από τη γειτονική χώρα.


Για την αλχημείαΗ μαιμού του Καραμέτου
(Φανατικιά pokemon-ατζού)


Σημειωτέον, δήμαρχε πλέον ψηφίζουν και τα 17χρονα...
(Πιάστ' το...)


 

 

Επιστροφή