Το παράπονο της Βάσως Κάκλα και η... "ρεβάνς" 6 χρόνια μετά !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Το παράπονο της Βάσως Κάκλα και η...

Το δημοσιοποίησε στο προφίλ της στο facebook

Αύγουστος του 2010 και ο τότε Πρoϊστάμενος της τοπικής Δευτεροβάθμιας μετά την ανακοίνωση των βάσεων δεν επιτρέπει να δοθεί κανένα στοιχείο των πρωτευσάντων στα ΜΜΕ.

Έτσι, η σημερινή προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Δ/νσης δεν μπόρεσε τότε να συγχαρεί "δημόσια" τα παιδιά της για την επιτυχία.

Η... "δικαίωση" έρχεται 6 χρόνια μετά, σήμερα που οι κορούλες της κάνουν πλέον το μεταπτυχιακό τους στην Αγγλία...

Να τις χαίρεσαι Βάσω και εις ανώτερα...


Η ανάρτηση της Βάσως Κάκλα

Γέμισαν οι εφημερίδες με φωτογραφίες παιδιών που κατέκτησαν πρώτες θέσεις στα Πανεπιστήμια.

Μια χρονιά ήταν θυμάμαι, το 2010, που στα Τρίκαλα ένας ανεκδιήγητος Πρoϊστάμενος της τοπικής Δευτεροβάθμιας δεν επέτρεψε να δοθεί κανένα στοιχείο των πρωτευσάντων. Εχθρός της αριστείας.

Καμιά πληροφορία εκείνη τη χρονιά Κανένας έπαινος! Η Εύα μου τότε ήταν 2η και η Αλεξάνδρα μου 5η στην Αγγλική της Αθήνας( μόνο αυτή είχαν δηλώσει) .Ένας ακέραιος βαθμός διαφορά στα 5 μαθήματα τις χώριζε.

Συνεχίζουν μαζί με μια απίστευτη ταύτιση σε όλες τις βαθμολογίες( προπτυχιακές σπουδές, στο βαθμό πτυχίου ((9 ,05 η μια και 9,03 η άλλη) στα μεταπτυχιακά. Μέχρι στιγμής μαζί με πλήθος διαφορές και μεγάλο δέσιμο.

Αυτή τη στιγμή στη Αγγλία κλεισμένες σε ένα δωμάτιο δουλεύουν τις τελικές διορθώσεις πριν την παράδοση της τελευταίας μεγάλης μεταπτυχιακής εργασίας τους.

Σήμερα μου έστειλαν φιλιά με δυο φωτογραφίες και τη σημείωση :δαβάζουμε στη βιβλιοθήκη! Χαμογελαστές η μια απέναντι από την άλλη όπως τότε, την περίοδο της προετοιμασίας, στο ίδιο γραφείο στο ίδιο δωμάτιο,.

Βούρκωσα και είπα να ανεβάσω τούτες δω τις φωτογραφίες στη θέση εκείνων του 2010 που ποτέ δεν δημοσιεύτηκαν γιατί τιμωρήθηκε η αριστεία και μου έμεινε εμένα, της χαζομαμάς, απωθημένο!
Να είστε καλά κοριτσάκια μου αγαπημένες, κεφάτες και διεκδικητικές στη ζωή σας!!


Για το fatsimareTo ΔΕΞΙ μπακ


 

 

Επιστροφή