"Ξύπνησε" η ΝΔ ακόμη (και) στα Τρίκαλα !!!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

...Ναι, ο Κούλης, είναι γεγονός, κατάφερε να "ξεσηκώσει" και την τοπική ΝΟΔΕ για το "μέγα" θέμα που απασχολεί τον τόπο, το λαό...!
Δια το "αληθές"

Ιδού: Ο Μπαγιώτης έβγαλε δελτίο τύπου...:Έκτακτη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων :

«Η Ν.Δ. απέτρεψε  το κυβερνητικό πραξικόπημα στο χώρο των Μ.Μ.Ε.»
 

Η απόφαση του διαγωνισμού - παρωδία ακυρώθηκε.


Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή υπερασπίστηκε τη συνταγματική τάξη και αγωνίστηκε να αποτρέψει το κυβερνητικό πραξικόπημα στο χώρο των Μ.Μ.Ε.
 
Μαζί με τη δημοκρατική κοινωνία αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί η συνταγματική νομιμότητα αποκαταστάθηκε, οι προκλητικές, αυταρχικές και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, από την απερχόμενη Κυβέρνηση δεν πέρασαν.
 
Στο κενό έπεσε και η προσπάθεια θεσμικής υπεξαίρεσης των αρμοδιοτήτων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης από την επικίνδυνη για την Δημοκρατία, συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ.
 
Ο κ. Τσίπρας  για ακόμη μια φορά στρατηγικά προσπάθησε να διχάσει τους Έλληνες και μάλιστα σε μια περίοδο που η χώρα έχει ανάγκη από αξιοπιστία, μεταρρυθμιστικό σχέδιο και ενότητα για να ανταπεξέλθει στην κρίση.
 
H αποχώρησή του από την εξουσία και η προκήρυξη πρόωρων εκλογών είναι σήμερα περισσότερο παρά ποτέ επιβεβλημένη.
 
Η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες ολοκληρωμένη πρόταση για την ουσιαστική αποκατάσταση της πολυφωνίας και τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου.Για το fatsimareTo
ΔΕΞΙ μπακ 


Οι "Μπούληδες" της Νέας Δημοκρατίας VS  ΣΥΡΙΖαίων  "επαγγελματιών" της πολιτικής...

Έχει ενδιαφέρον...

 

 

Επιστροφή