Event - Λιτανεία στον Μύλο ετοιμάζει ο Σεβασμιώτατος Τρίκκης Χρυσόστομος !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Event - Λιτανεία στον Μύλο ετοιμάζει ο Σεβασμιώτατος Τρίκκης Χρυσόστομος  !

Θα ξορκίσει τα "ξωτικά" !
"Δεν παίζεται" ο δικός μας, είναι ο Νέος Χριστόδουλος...!
Διαβάστε σήμερα κατ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ στο fatsimare το "κρυφό" χαρτί του "Πολυμήχανου" Οδυσσέα, (ένας είναι ο Πολυμήχανος) μια νέα παγκόσμια "ατραξιόν" που θα "τινάξει" την μπάγκα στον αέρα...!


Έρχονται όλα "πάνω κάτω", με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις να αναστέλλονται και να αναλαμβάνει πλέον η Εκκλησία να σώσει τον Μύλο και την πόλη...

Ο Σεβασμιώτατος Τρίκκης Χρυσόστομος αφουγκραζόμενος την ανησυχία του ποιμνίου και συμπονούμενος την "αφραγκία " των καταστηματαρχών του Μύλου απεφάσισε να δράσει...

Λιτανεία προς εξαγνισμό του χώρου στον "Μύλο των Χριστουγέννων"

Αναμένεται πάνδημη συμμετοχή όλων των ενοριών του δήμου, πλήθος πιστών, αντιπροσωπείες σχολείων και Ιδρυμάτων με επικεφαλής τον κλήρο.

Η ιερά πομπή που θα ξεκινήσει από την Αμαρτωλή οδό Ασκληπιού πλαισιούμενη από στρατιωτικά αγήματα και την μπάντα του Δήμου θα καταλήξει στον "μαγαρισμένο" Μύλο τον οποίο και θα "καταλάβει".

Εκεί σύμφωνα πάντα με το σενάριο (που διέρευσε) θα τελεστεί ικεσία προς τα ξωτικά και τους Πειρατές να εγκαταλείψουν ειρηνικά τον Μύλο και την πόλη.

Αν δεν δεχθούν, ο Σεβασμιώτατος Τρίκκης (και Σταγών;) θα κηρύξει "ιερό πόλεμο", τον λόγο θα έχουν πλέον οι Άγγελοι και τα εξαπτέρυγα που ηγούνται της πομπής.

Τα δαιμονικά, τα κακά πνεύματα, τα ξωτικά, συγγενείς των καλικάντζαρων, των νεράιδων, οι απεσταλμένοι του διαβόλου θα εξαφανιστούν...ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΕΗΣΗΣ

Τού Κυρίου δεηθώμεν.
Εξορκίζω σε τον αρχέκακον της βλασφημίας, τον αρχηγον της ανταρσίας, και αύτουργον της πονηρίας.


Εξορκίζω σε τον εκρίφθεντα εκ της άνω φωτοφορίας, και σκότω βυθού κατενεχθέντα δια την επαρσιν.

Έξορκίζω σε, και πάσαν την εκπεσούσαν δύναμιν, της σης ακόλουθον προαιρέσεως.
Όρκίζω σε, πνεύμα ακάθαρτον, κατά τού Θεού Σαβαωθ, και πάσης στρατιά ς Αγγέλων Θεού, Άδωναι', Έλωί, Θεού παντοκράτορος, έξελθε και απαναχωρησον απο τού δούλου τού Θεού
Κύριε ελέησον

Για να σας βάλουμε καλά στο "πνεύμα", πως μπήκε ο Ιησούς στο Ναό του Σολομώντος και τα διέλυσε όλα;
Κάπως έτσι θα "ξηγηθεί" και ο Τρίκκης Χρυσόστομος στον αμαρτωλό Μύλο των Ξωτικών...


Και Μύλος θα επιστρέψει ΞΑΝΑ στα χέρια των Χριστιανών της πόλης που θα δοξάσουν την γέννηση απελεύθεροι...

Ο Σεβασμιώτατος έχει ήδη δώσει εντολή στα κατηχητικά της πόλης να κάνουν like στην σελίδα της εκδήλωσης που έχει δημιουργηθεί από την Ιερά Μητρόπολη στο facebook.


Το event που συνδιοργανώνεται με το e-vents-trikala χαροποίησε τους καταστηματάρχες του Μύλου (και της πόλης) που βλέπουν πλέον πως η Σωτηρία θα έρθει μόνον "εξ ουρανού"


Καλώς ήλθατε στα Τρίκαλα την (πραγματική) πρωτεύουσα των Χριστουγέννων...


Δέηση fatsimare:
Μακάρι μπας και σωθεί η "κατάσταση"


*Πολυμήχανε εύγε, αυτό είναι "event"... 

 

Επιστροφή