Δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός ο Σώρρας, δηλώνει ο Δίας !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός ο Σώρρας, δηλώνει ο Δίας

Άστραψε και βρόντηξε ο πατέρας των Θεών μετά την είδηση ότι ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας εμπλέκει το όνομα του στις ομιλίες του

Έξαλλος με τον Αρτέμη Σώρρα φέρεται να είναι ο Δίας, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα από την κατοικία των Θεών στον Όλυμπο.

Μετά από σχετική ενημέρωση που είχε νωρίτερα σήμερα από τον Ερμή, ο οποίος του μετέφερε την είδηση ότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και επαγγελματίας σωτήρας τον αναφέρει με κάθε ευκαιρία, ο πατέρας των Θεών φέρεται να ρώτησε «ποιος είναι πάλι αυτός;» ενώ δεν έκρυψε την οργή του για την αυθαίρετη επίκληση του.

«Μήπως είναι κανένα ‘ξώγαμο δικό μου; Έχω χάσει και το μέτρημα» ρώτησε τους άλλους Θεούς ο Ολύμπιος Ζεύς, ενώ όταν ο Ήφαιστος του έδειξε σε μαρμάρινο ταμπλετ τις δηλώσεις του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία είπε: «Εντάξει, αυτός πρέπει να κάπνισε αυτό που κάπνιζε η Πυθία.»

Σε δηλώσεις του μέσω σκάιπ από τον Όλυμπο, ο τερπικέραυνος και ερίγδουπος πατέρας των Θεών αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υποστηρίζει τον Αρτέμη Σώρρα.

«Ακούστε κάτι, επειδή ο κάθε μεγαλομανής χαλβάς με επικαλείται δε σημαίνει ότι τον ξέρω κιόλας. Και πείτε του ότι καλά θα κάνει να μη με εκνευρίσει γιατί, αν και έχω βγει στη σύνταξη, δεν το’χω σε τίποτα να του αστράψω δύο να δει τον Απόλλωνα φαντάρο.» δήλωσε εξοργισμένος.

Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή