"Μιλάνε" οι φωτογραφίες;

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

Για όσους ξέρουν να "διαβάζουν" μια φωτογραφία...!
 
- Αν μιλάνε λέει...!


Ο ΑΟΤ εξακολουθεί να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και… πολύ μακριά από τον στόχο της ανόδου, η ομάδα προχώρησε σε γενναία μεταγραφική ενίσχυση, ουσιαστικά «αποψιλώθηκε» η περσινή ομάδα η οποία έφερε την 3η θέση.

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ...


...Και μέσα σε όλα αυτά (και σε συνδυασμό με τη νέα σημερινή αποτυχία μέσα στο Αιγίνιο)...


...βλέπουμε στο διαδίκτυο να αναρτάται η φωτογραφία του Μπαρμπα Σταύρου στο προφίλ αθλητικογράφου (ονόματα δεν λέμε, "λαμόγια" είναι όλοι...) που "μάλλον" κάτι έχει... "ακούσει".!
Εντάξει, υπάρχουν και... "επιφυλακτικά" ρεπορτάζ:


Υπ’ ατμόν ο Γεωργιάδης

Το γεγονός πως ο ΑΟΤ εξακολουθεί να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και… πολύ μακριά από τον στόχο της ανόδου, πως η ομάδα προχώρησε σε γενναία μεταγραφική ενίσχυση, πως ουσιαστικά «αποψιλώθηκε» η περσινή ομάδα η οποία έφερε την 3η θέση και… όλα αυτά σε συνδυασμό με τη νέα αποτυχία μέσα στο Αιγίνιο, έχουν φέρει πια τον Γιώργο Γεωργιάδη σε πολύ δύσκολη θέση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέλλον του νεαρού τεχνικού δεν είναι ευοίωνο στα Τρίκαλα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις έτσι ώστε να αλλάξει το ήδη βαρύ κλίμα στην ομάδα.
goaltrikala.gr

Άλλο ένα... "ψύχραιμο"

Μετράει ώρες ο Γεωργιάδης

Η νέα απώλεια βαθμών φέρνει νέα αλλαγή στον πάγκο!

Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Ούτε ο Γιώργος Γεωργιάδης θα μακροημερεύσει στον πάγκο των Τρικάλων καθώς ο Χρήστος Γιαλιάς μετά την νέα απώλεια βαθμών στο Αιγίνιο φέρεται να πήρε την απόφαση του για απομάκρυνση του προπονητή. Ποιος θα είναι ο διάδοχος; Οι φήμες στην πιάτσα φουντώνουν περί επιστροφής του Σταύρου Ψιμουλάκη τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Το θέμα είναι ότι τα Τρίκαλα απομακρύνθηκαν αρκετά απο την κορυφή και αν και το πρωτάθλημα θέλει πολύ δρόμο ακόμη λίγοι είναι πια αυτοί που πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να αλλάξει κατηγορία.
sportrikala.gr


Για το fatsimareTo σκλι του Μπουζαλή

(Άμπαλος, έχω όμως φίλους "λαμόγια" αθλητικογράφους...)


 

 

Επιστροφή