"Καμπανάκι" χτυπάνε οι παπάδες για Σώρρα, είναι "ψώνιο" λένε οι Έλληνες Εθνικοί

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

Γονείς προφυλάξτε τα παιδιά σας από την αίρεση "Σώρρας" λένε οι Χριστιανοί
Αρκετά πια με την καπηλεία και τον χλευασμό της Θρησκείας μας λένε οι Έλληνες Εθνικοί
Γονείς προφυλάξτε τα παιδιά σας από την αίρεση "Σώρρας"


    Μου τηλεφώνησε ένας εκπαιδευτικός και με πληροφόρησε πως πολλοί μαθητές γυμνασίων και λυκείων της πόλεώς μας παρασύρθηκαν από την αίρεση του κ. Σώρρα.

Την ονομάζω αίρεση διότι, όπως μπορεί ο καθένας να δει στο διαδίκτυο, βάζει τους οπαδούς του να ορκίζονται στους δώδεκα θεούς, θεωρεί πως η Παλαιά Διαθήκη και η Καινή είναι παραμύθια,  μίλησε με τον Απόλλωνα και του έδωσε πληροφορίες για το διάστημα και άλλα παρόμοια που δηλώνουν ότι ο συγκεκριμένος κύριος δημιούργησε μια μεταφυσική ιδεολογική φιλοσοφία.πρωτ. Αθανασίου Πολ. Τύμπα, Θεολόγου – Μουσικού.Η Ιερά Σύνοδος της Ελλάδος προειδοποίησε  για την συγκεκριμένη αίρεση τους πολίτες αυτής της χώρας πριν ένα χρόνο.

Ενάντια στην ρατσιστική του φιλοσοφία μπορούμε να πούμε στα παιδιά μας πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και αδέλφια, διότι έχουμε κοινό πατέρα και μητέρα τον Αδάμ και την Εύα.

Ο Χριστός μας σταυρώθηκε και αναστήθηκε για όλους τους ανθρώπους του κόσμου, άσπρους μαύρους, κίτρινους και βέβαια για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και κάθε κατατρεγμένο της γης όπως είναι σήμερα οι πρόσφυγες.

    Η αίρεση Σώρρας εντάσσεται στο φαινόμενο της Νέας Εποχής γι' αυτό οι οπαδοί του, όπως πληροφορήθηκα, πιστεύουν στα UFO, στην ύπαρξη ζωής δηλαδή σε άλλους πλανήτες, την μετενσάρκωση, ότι τα ζώα έχουν ψυχή και άλλες τέτοιες επικίνδυνες δοξασίες που καταργούν την ελευθερία του ανθρώπου.  

    Εάν υπήρχε λογικό ον με ψυχή σε άλλους πλανήτες τότε θα μας το είχε αποκαλύψει η Αγία Γραφή. Το Μυστήριο της Ενανθρωπήσεως του Θεού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός και σίγουρα δεν έγινε ποτέ ξανά και πουθενά. Μπορεί οι επιστήμονες να βρουν κανένα ζωύφιο στο διάστημα αλλά όχι λογικό όν.

Για φανταστείτε πόσα παιδάκια θα είχαν παιδεία και φαγητό σε όλον τον κόσμο εάν τα χρήματα που δίνουν για πειράματα στο διάστημα τα διέθεταν για τις υποανάπτυκτες χώρες ή τους φτωχούς της γης.

    Οι δυνατοί της γης στην Νέα Εποχή θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν και στην μετενσάρκωση, ότι δηλαδή στην άλλη ζωή η ψυχή του ανθρώπου θα μπει σε διάφορα ζώα και θα περνά καλύτερα. Έτσι οι άνθρωποι σ' αυτήν την ζωή δεν επαναστατούν και δέχονται την κακή τους μοίρα, το κάρμα.

    Είναι κρίμα οι άνθρωποι στην απελπισία τους από την οικονομική κρίση να πουλούν την ψυχή τους σε τέτοιες αρρωστημένες δοξασίες και να χάνουν την προσωπική τους ελευθερία.

Και δυστυχώς πολλοί χάνουν και τα λίγα χρήματά τους ακόμη και όπως έγινε με την παιδοψυχολόγο στην Λαμία και την ίδια τους την ζωή. Όλες αυτές τις πλάνες και αιρέσεις, όπως λέγει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, τις καθοδηγεί ο διάβολος με απώτερο σκοπό τον ψυχικό και τον σωματικό θάνατο των ανθρώπων.

    Γονείς και καθηγητές ας προσέξουμε τα παιδιά μας τα οποία λόγω της ορμής τους για μάθηση και αναζήτηση παρασύρονται από τους επιτήδειους διότι δεν διαθέτουν την κρίση των μεγάλων. Προσοχή και στο διαδίκτυο όπου ταξιδεύουν και μαθαίνουν όλες αυτές τις ανοησίες.

Ας μην ξεχνούμε ότι οι περισσότεροι τζιχαντιστές στρατεύονται από το διαδίκτυο.

Η σωστή ενημέρωση από όλους μας είναι το καλύτερο φάρμακο γι' αυτές τις αιρέσεις.

Αθανάσιος Πολ. ΤύμπαςΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ


Ανακοίνωση 322/"2017" του ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Με αφορμή την υπόθεση του "δισεκατομμυριούχου" "ομολογιούχου" Σώρρα, ο οποίος "ορκίζει" τους οπαδούς του παρωδώντας τον Θεό Δία αντί να τους ορκίζει στον Παϊσιο ή σε οποιαδήποτε άλλη "αγία" φιγούρα της ημεδαπής Ορθοδοξίας, οι ρωμιοί νόμισαν φαίνεται πως βρήκαν μία ακόμα καλή ευκαιρία να πετροβολήσουν αυτό που κατ'εξοχήν τους κάνει να αισθάνονται άβολα στον τόπο που έχουν καταπατήσει, δηλαδή το θεμέλιο του ελληνικού εθνισμού και της πραγματικής ελληνικής ταυτότητας, την Ελληνική Εθνική Θρησκεία.


Γελοίοι "δημοσιογράφοι", από εκείνους που αναφέρονται σε "θαυματουργές εικόνες", "άγια φώτα" και άλλα ανάλογα, από εκείνους που ρίχνουν σάλια καταγής κάθε φορά που δουλικά συνομιλούν με εκπροσώπους της ασύδοτης και αλαζονικής Εκκλησίας, κοροϊδεύουν τώρα γεμάτοι μίσος τα σεβάσματα των Ελλήνων και χλευάζουν την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, δήθεν προς αντιμετώπιση του ιδιότυπου φαινομένου του "ομολογιούχου" Σώρρα.

Η εθνική μας Θρησκεία διαπομπεύεται δηλαδή κανονικότατα από το "κίνημα" του εν λόγω κυρίου και από τους υποτιθέμενους αντιπάλους του, που ωστόσο ευθύνονται απολύτως για την επί δεκαετίες συναισθηματοκρατία, απλοϊκισμό, αποβλάκωση κι εκτρέλλανση αυτού του ευάλωτου και λειτουργικά αναλφάβητου λαού. Για "ξένον αχυρώνα" μιλάει η παροιμία. Για συνειδητή επίθεση στον πραγματικό Ελληνισμό και στα σεβάσματά του, λέμε εμείς.

Γίνεται πλέον ολοένα και πιο φανερό το γιατί το ρωμέϊκο κράτος αρνείται έως τώρα, κόντρα στην ίδια του την νομοθεσία, να αναγνωρίσει την Εθνική Θρησκεία μας. Για να μπορεί να ασελγεί ο καθένας ελεύθερα και ακαταδίωκτα εναντίον της, από παπάδες και παπαδοδημοσιογράφους μέχρι αυτόκλητους παρωδούς των Θεών μας που αναφέρονται σε "Ελλάνιους", εξωγήϊνους, "σαυροειδείς", "απολλώνια" τεχνολογία, αστρόπλοια, κ.λπ. κ.λπ.

Εμείς όμως θα υπερασπιστούμε τα σεβάσματά μας μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Και καλά θα κάνει το ρωμέϊκο κράτος να αναγνωρίσει, έστω και καθυστερημένα, στο εφετείο, την ιστορικά συνεχή και παραδεδομένη Εθνική Θρησκεία μας. Ή θα της παράσχει επιτέλους όλα τα συλλογικά δικαιώματά της, ή θα βρεθεί στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να μάχεται απροκάλυπτα τον πραγματικό Ελληνισμό.

Τα ψέμματα τελειώνουν. Για όλους.


ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)

www.ysee.gr

 

 

Επιστροφή