Eπιχείρηση "e-μπατσο-καπότα" κατά του καπνίσματος ετοιμάζει ο Δήμος Τρικκαίων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Eπιχείρηση

Με "Nτου" δημοτικών αστυνομικών σε μαγαζιά για το κάπνισμα τις Απόκριες
Αποκαλύπτουμε (και... το "καίμε") ποιό είναι το μεγάλο χαρτί, το "κόλπο γκρόσο" Παπαστεργίου

Το "μέτρο" σημειώνουμε, μπορεί να είναι σε καλή κατεύθυνση διαφωνούμε όμως γιατί έχει καθαρά κερδοσκοπικό χαρακτήρα και στόχο να αφανήσει με δισβάστακτα πρόστιμα έναν ολόκληρο κλάδο αυτό των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το επιχειρησιακό σχέδιο με τον χαρακτηριστικό τίτλο επιχείρηση "e-καπότα" εκπόνησε το e-vent-trikala (με εμπειρία σε τέτοια βλέπε... πειρατές στα ξωτικά, έκανε τα Χριστούγεννα ΑΠΟΚΡΙΕΣ, τώρα δεν θα τα καταφέρει?) σε συνεργασία με το γραφείο δημοσίας τάξεως του δήμου, τον ταξίαρχο ασφαλείας  και το οικονομικό επιτελείο (σκέτη ΤΡΟΙΚΑ...)

Πρωτοβουλία ενάντια στο κάπνισμα απο το Δήμο Τρικκαίων σε πάνω από 500 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη χωρική αρμοδιότητα του Δήμου (πόλη και 35 χωριά) λοιπόν...

Το κόλπο γκρόσο επιχείρηση "e-καπότα"


Δώδεκα (12) δημοτικοί αστυνομικοί του δήμου (όλη η δύναμη) μεταμφιεσμένοι (μασκαρεμένοι) καταλλήλως με ειδική περιβολή (περιγράφεται κατωτέρω*) θα εισέλθουν εις καταστήματα  όπως εστιατόρια, σνακ-μπαρ, πιτσαρίες, ψητοπωλεία, καφενεία, καφετέριες, μπαρ, αναψυκτήρια και εν γένει σε χώρους μαζικής συνάθροισης με σκοπό την σύλληψη και τιμωρία δι επιβολής προστίμου των καπνιζόντων πελατών αλλά και των υπευθύνων.

"Ηρθε η ώρα να σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να καταστήσουμε πιο αποτελεσματικό τον μηχανισμό ελέγχου εφαρμογής της κείμενης εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, για τη βεβαίωση παραβάσεων και την επιβολή κυρώσεων" λέει το γραφείο τύπου του... Κρεμλίνου

ΠΡΟΣΟΧΗ έτσι θα είναι μεταμφιεσμένοι...
*Η στολή των δημοτικών αστυνομικών για την επιχείρηση "e-καπότα"
1) Μοντελάκι κλασσικό ημιδιαφανές σε περίπτωση καλοκαιρίας (με άρωμα μπανάνα)
2) Μοντέλο παντός καιρού σατέν πλήρους παραλλαγής
3) Αδιάβροχη καπότα - πανωφόρι με φερμουάρ ευκολοφόρετηΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Ανακοίνωση - συμπαράσταση εξέδωσε το "ΚΟΥΤΕΛΟ ΛΑΟΥ"

(ΑνΑρχική Οργάνωση για την ΑνΗσυχία ΑΤαξηα & ΑνΑσφάλεια)

Φίλοι συμπολίτες καταστηματάρχες μάθαμε ότι κλιμάκια με δημο-μπάτσους ντυμένους καπότες εξορμούν δια ελέγχους δήθεν προς πάταξη του καπνίσματος και την προστασία των αντικαπνιστών.
Στόχος τους είναι να γεμίσουν με πρόστιμα τα ταμεία του δήμου.
Εσείς που βιώνετε στο πετσί σας τους ελέγχους του ΙΚΑ, του υγειονομικού, της εφορίας, κανένας δεν καταλαβαίνει ότι ο επαγγελματίας δεν μπορεί να σηκώσει άλλα βάρη, σηκώνει κάθε μέρα τον σταυρόν του μαρτυρίου...
Καταγγέλουμε τις γκεσταπο-γκαιμπελίστικες μεθόδους  
Εφιστούμε την προσοχή των επαγγελματιών, που δραστηριοποιούνται κυρίως στον χώρο της εστίασης.

Η έφοδος των καποτοφόρων του δήμου θα αποτύχει

Φίλοι μαγαζάτορες
Πετάξτε έξω από τα μαγαζιά σας τις δημοτικές μπατσο-καπότες


Υ.Γ.
Το σχέδιο αυτό ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου το έστειλε με ΑΠΟΡΡΗΤΗ επιστολή και στον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό (με κοινοποίηση στον υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη και στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλη) ούτως ώστε να εφαρμοστεί σε όλους τους δήμους με νομοθετική ρύθμιση.

Μάλιστα αναφέρει στο τέλος:


"Φυσικά τα έσοδα από τα πρόστιμα κύριε υπουργέ (να μην μπερδευόμαστε) θα πιστωθούν στους δήμους"


Για το fatsimareΗ μπατσο-μαιμού του Καραμέτου
ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ
προφυλακτικά "ΜΠΕΜΠΕΚΑ"

 

 

Επιστροφή