Στα Τρίκαλα, τη χώρα (πόλη) της αιώνιας Αποκριάς...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στα Τρίκαλα, τη χώρα (πόλη) της αιώνιας Αποκριάς...!

Αντικατέστησαν το... διαστημόπλοιο με... "αερόστατο"
Παραδίδω "μολύβια", πληκτρολόγιο, "τα πάντα" φίλοι αναγνώστες...Ότι θα προσγειωθεί διαστημόπλοιο στην Ασκληπιού έγραφαν πριν μια βδομάδα σε δελτίο τύπου  για την Τσικνοπέμπτη, τους πήραν τα ΜΜΕ στο "ψιλό" και τώρα τι έκαναν;

NEO ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ - ΑΛΛΑΓΗ... ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Θα φορτώσουν λέει τις... καραμέλες τον χαρτοπόλεμο, το  φασαριόζικο τσούρμο, τους κλόουν, μάγους ξυλοπόδαρους και τα άλλα συμπράγκαλα σε αερόστατο.!


Μάλλον "μείνανε" από... καύσιμα, η το είδε πιό... "οικολογικά" ο Δήμαρχος, ευαίσθητος σε τέτοια
...
ΔΕΝ "παίζονται" οι "άνθρωποι"...!


 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη χώρα της αιώνιας Αποκριάς...


Κάποτε στη χώρα της αιώνιας Αποκριάς μαζεύτηκε μια μέρα ένα χαμογελαστό, πολύχρωμο και φασαριόζικο τσούρμο, από κλόουν, μάγους και ξυλοπόδαρους και αποφάσισαν να πάνε να μοιραστούν τα χρώματα, τις μουσικές, τα παιχνίδια και τη χαρά τους με τα μικρά και μεγάλα παιδιά μια πόλης πολύ όμορφης και ξεχωριστής.

Μελέτησαν προσεκτικά τον χάρτη και διάλεξαν τα Τρίκαλα!

Φόρτωσαν λοιπόν το μαγικό αερόστατό τους με καραμέλες, μαγικά, χαρτοπόλεμο, ήχους, γέλια και τρελιάρικα καμώματα και ξεκίνησαν...

Βάσει έγκυρων υπολογισμών αναμένεται να προσγειωθούν την Τσικνοπέμπτη 16/2/2017, κατά τις 18:00 και μέχρι περίπου τις 19:00, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού.

Σας προ(σ)καλούν λοιπόν μικρούς και μεγάλους, φορώντας την πιο παιχνιδιάρικη διάθεσή σας να γνωρίσετε από κοντά την Λίνα Καραμελίνα, τη Bella, τον Κλόουν Λέλο, τη Μελένια, την Κλόουν Βάγια, τους Magic brothers και το Mάγο Desdinova καιιιι...βουρ στο παιχνίδι!

Μια πρωτοβουλία της καλλιτεχνικής ομάδας εμψυχωτών και μάγων της πόλης, με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων και του Μουσείου Τσιτσάνη.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου ΤρικκαίωνΓια το fatsimareΗ μαιμού του Καραμέτου

(Τι μαιμού, γορίλας έγινα μ΄αυτά που διαβάζω...!)*Δήμαρχε, δεν φορτώνεις λέω γω το  "φασαριόζικο τσούρμο", την "παιδική" σου "χαρά" στο αερόστατο μπας και το πάρει ο... αέρας και γλυτώσουμε από σας;


 ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

 

 

Επιστροφή