"Κάντο" όπως ο... Πολάκης;

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

Το 2013 και κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου της ΚΕΔΕ ο υφ. Υγείας δεν δίστασε να δηλώσει πως σαν Δήμαρχος κρατούσε "διπλά βιβλία" και μάλιστα… δεν αισθάνεται σε καμία περίπτωση παράνομος, λέγοντας πως αυτό το έκανε «για να κρατήσει την τοπική κοινωνία όρθια».
Το θέμα  του «κουρέματος» κατά 50% της οφειλής του e-trikala για δεδουλευμένα εργαζομένων του, ήρθε προχθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων μέσω ερώτησης του Αχιλλέα Μισυρλή.


Για το θέμα, το trikalanews.gr αποκαλύπτει πως ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου σε μια εμφανή προσπάθεια να το υποβαθμίσει, τα έκανε …χειρότερα, κάνοντας λόγο για συμβάσεις με … «ατιμολόγητες οφειλές» που προέρχονται από προγράμματα που δεν «έτρεξαν» και για «ποσά που δεν κόπηκαν τιμολόγια για να μην επιβαρυνθεί με τον ΦΠΑ η e-trikala και άφησε …σύξυλους τους πάντες λέγοντας «για να κλείσουμε το άνοιγμα στο …εργασιακό, πήγαμε σε αυτή την συμφωνία και με τους 17 εργαζόμενους και «μπορώ να σας πω περισσότερα …εκτός μικροφώνου» (!!).


"Τι ακριβώς είναι αυτό που δεν επιτρέπει στον πρώτο δημότη των Τρικάλων να μιλήσει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με... ανοιχτά μικρόφωνα;" καταλήγει η ιστοσελίδα

Περισσότερα ΕΔΩ


 

 

Επιστροφή