Δρ. Xριστάρα, τι έχεις κάνει ρε φίλε...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
"Tρύπωσε" ως Ιατρός "κάλυψης"...!

Στο κυνήγι του "Θησαυρού" (ψήφια)  της Καλαμπάκας, ως Ιατρός "κάλυψης" στη νεολαία , ο Δρ. Λιάπης...

Ως ιατρός "κάλυψης", προσέφερε τις υπηρεσίες του στο εφετινό Κυνήγι Θησαυρού της Καλαμπάκας, ο Ιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος Χ. Λιάπης.

Ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικά, μετά το πέρας της επιτυχημένης εκδήλωσης:

"Ο θησαυρός, στο 6ο παιδικό Κυνήγι Θησαυρού της Καλαμπάκα βρέθηκε και ήταν ο Πινόκιο!

Σε μία εποχή γεμάτη ψέματα και διαψεύσεις, γιορτάσαμε, στην Καλαμπάκα, το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς, με την αλήθεια του κεφιού της αισιοδοξίας και της ελπίδας των παιδιών.
Συγχαρητήρια στη νικήτρια ομάδα και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Ήταν τιμή μου που ήμουν "ο γιατρός" τους στο κηνύγι του θησαυρού, καθώς και στο 8ο Κυνήγι του Θησαυρού, για τα μεγαλύτερα "παιδιά" της Καλαμπάκας.

Γιατρός του ξεχωριστού αυτού πολιτιστικού δρωμένου και φυσικά, σχεδόν αχρείαστος, σε ότι αφορά την κάλυψη της εκδήλωσης σε επίπεδο Ά Βοηθειών, αλλά σίγουρα απαραίτητος, ως ψυχίατρος, για την τρέλα του καρναβαλιού, καθώς τα παιδιά, οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες χτύπησαν κόκκινο στο κέφι, στην πανέμορφή μας Καλαμπάκα που έστειλε και φέτος νότες χαράς, ξενοιασιάς και αισιοδοξίας, σε πείσμα των δύσκολων καιρών μας, τραβώντας πάνω της βλέμματα τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, καθώς και επισκεψιμότητας, από όλη την επικράτεια.


Ευχαριστώ τον Δήμαρχο του νεοονομασθέντος Δήμου Μετεώρων, Χρήστο  Σινάνη και τη Δημοτική αρχή, για την τιμητική τους πρόταση, να καλύψω ιατρικά το ξεχωριστό και δημοφιλές αυτό δρώμενο, στον παλμό του οποίου χτύπά, κάθε χρόνο, το τριήμερο της Αποκριάς, η Καλαμπάκα.

Έντεκα χρόνια πριν, έκανα το Αγροτικό μου στο Κέντρο Υγείας της όμορφης πόλης μας και φέτος "ξαναντύθηκα" Αγροτικός Ιατρός, μοιραζόμενος, με τους μικρούς και μεγάλους κυνηγούς του Θησαυρού, ξεχωριστές στιγμές.

Γιατί ο μεγαλύτερος θησαυρός είναι η διαχρονική αγάπη για τον τόπο μας, κρυμμένη στην καρδιά μας και φανερή στις πράξεις μας. Κυριακή της Συγχωρήσεως σήμερα και όπως ακούσαμε στο Ευαγγέλιο:

«Όπου γαρ έστιν ο θησαυρός υμών, εκεί έσται και η καρδία υμών»

Καλή Σαρακοστή, με καθαρή καρδιά και αποθησαυρισμένη ελπίδα, σε όλους.

Καλή... Σαρακοστή σε όλους...


Για το fatsimare

To δεξί μπακ
(Χριστάρα, μ@λ@κ@, είσαι "βγαλμένος"...)

(Κούλη, τα βλέπεις αυτά?)


 

 

Επιστροφή