"Γουστάρω" ΜΕΑ και κλούβες, κρίμα που δεν είμουνα εκεί...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

...στην ομιλία της υπουργού Ράνιας Αντωνοπούλου.
Με ανάρτησή του στο facebook o Δημήτρης Παπαθανασίου που το 2012 είχε διεκδικήσει την είσοδό του στη Βουλή με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, ...

H ANAΡΤΗΣΗ

Πολύ σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι με «καθήλωσαν» σχεδόν όλη τη χθεσινή ημέρα στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας.Έχασα έτσι την «ευκαιρία» να αντικρίσω τα ΜΕΑ και τις κλούβες τους να «υπερασπίζουν» το Δημαρχείο και να διαφυλάττουν τη συνάντηση των «θεσμικών» (υπουργού , βουλευτών και δημάρχου) από τα συνθήματα των αντικυβερνητικών διαδηλωτών.

Έχασα επίσης την «ευκαιρία» να διαπιστώσω πως στελέχη του κυβερνητικού κόμματος , παρέμεναν προκλητικά μπροστά στους διαδηλωτές, χασκογελούσαν και ανταπαντούσαν ειρωνικά στα συνθήματα τους, δημιουργώντας την εντύπωση ότι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ένταση και επεισόδια για να αναδειχθούν ως μάχιμες «κυβερνοστελεχάρες» και να δικαιολογήσουν τα κομματικά τους οφίτσια και αντιπαροχές εξουσίας.

Έχασα τέλος την πραγματική ευκαιρία να δω να αποχωρεί συνοδεία δεκάδων αστυνομικών της προσωπικής της φρουράς και άλλων ένστολων αστυνομικών από την «πίσω πόρτα» του δημαρχείου η κατά συνθήκη και υπό διαφορετικές συνθήκες πιο δημοφιλής υπουργός (με τόσα προγράμματα απασχόλησης που διαχειρίζεται) , συνοδευόμενη από τους «λαοπρόβλητους» κυβερνητικούς βουλευτές και το «δημοφιλή» Δήμαρχο.

Αυτό όμως που είχα ευκαιρία να διαπιστώσω με την επιστροφή μου αργά το βράδυ στην πόλη , ήταν η επίσης πολυπληθής παρουσία έξω και και μέσα στην αίθουσα του επιμελητηρίου στην ομιλία της υπουργού, (χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός λόγος) , επιβεβαιώνοντας την άποψή μου ότι ο τριτομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ συμβάλει τα μέγιστα στην πολιτικοκοινωνική επιμόρφωση του δυναμικού της ελληνικής αστυνομίας .

Αλήθεια κανένας δεν ντρέπεται για όλα αυτά στο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων;
Πως αισθάνονται οι άλλοτε φλογεροί ανατροπείς του συστήματος και πρώην σύντροφοί μου να περιτριγυρίζονται από άνδρες της ασφάλειας με πολιτικά ;

Μέχρι πότε νομίζουν ότι θα τους παρέχει προστασία η εξουσία;

 

 

Επιστροφή