Υπό διαγραφή και Τρικαλινοί γαλάζιοι "πολιτευτές" από Κυριάκο;

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Υπό διαγραφή και Τρικαλινοί γαλάζιοι

"Πανικός" στα... επιτελεία Τρικαλινών υποψηφίων που σπεύδουν να διαγράψουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώσεις περί... "σιγουράτζας" στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο.
Stop στους περιφερόμενους "εθνοσωτήρες" επιχειρεί να βάλει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ένα "φαινόμενο" που πήρε διαστάσεις και στην πόλη μας με... 24-25 υποψηφίους "πολιτευτές".


Τα "κεφάλια μέσα" γαλάζιες κοτούλες...

 
Η κα... "Τίτη" η "ποταμίσια" ήταν η αρχή, το εξιλαστήριο "θύμα" για να βάλουν μυαλό μερικοί-μερικοί...


Εεεεπ, τι έχουμε εδώ;!!!

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 12/3/2017 - Αναδημοσίευση από "Ειδήσεις"
(Δεν... πιστεύω να το στείλει κανένας στον... Κούλη !)Για το fatsimare

To δεξί μπακΣύντροφε Μάικ, άμα θες, "ξαναβγές" στα... "ράδια" να λες... "λαλακίες".
Μούγκα στη στρούγκα, "κοτούλα"...

Τέλος στο φαινόμενο να δηλώνουν μέλη ή ακόμα και στελέχη του κόμματος «πολιτευτές» ή «υποψήφιοι βουλευτές» θέλει να βάλει η ηγεσία της ΝΔ.Με δεδομένο πως δεν υπάρχει ακόμα οποιαδήποτε απόφαση για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ο γραμματέας του κόμματος έχει προειδοποιήσει ουκ ολίγες φορές να μην δηλώνει κανείς αυτόκλητα «υποψήφιος» για τις επόμενες εκλογές, γιατί με αυτό τον τρόπο αλλοιώνεται η ισορροπία και η εύρυθμη λειτουργία του κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό την περασμένη Πέμπτη συνήλθε όπως σας γράψαμε ήδη νωρίτερα η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας και αποφάσισε την  «αφαίρεση» της κομματικής ταυτότητας και ιδιότητας για 6 μήνες, από την κυρία Τιτή Ντολαπτσή η οποία χρησιμοποιούσε τους όρους «Πολιτευτής Β’ Αθηνών» και «στέλεχος του κόμματος» παρά την σχετική εντολή που έλαβε από τον κ. Αυγενάκη πως κάτι τέτοιο είναι αντικαταστατικό και δεν πρέπει να επαναληφθεί, καθώς δεν ισχύει καμία από τις δύο ιδιότητες.

Η κα Ντολαπτσή είχε πολιτευτεί στο παρελθόν με το Ποτάμι και μεταπήδησε στη ΝΔ προσφάτως με την ιδιότητα του μέλους του κόμματος.

Η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο να σταματήσουν εν τη γεννέσει τους παρόμοια φαινόμενα, καθώς έχει παρατηρηθεί στελέχη ή ακόμα και απλά μέλη της ΝΔ, να εμφανίζονται πολλές φορές χωρίς να υπάρχει ουδεμία σχετική συζήτηση ή διαβεβαίωση από την κομματική ηγεσία ως «υποψήφιοι βουλευτές» 

 

Επιστροφή