Στα κόκκινα τα Τρίκαλα... (Στο "παραπέντε" την... γλύτωσε η κεντρική πλατεία!)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στα κόκκινα τα Τρίκαλα...

Θα βάψει "κόκκινη" και την πλατεία ο δήμος;

Μάλλον όχι, η ιδέα έπεσε "αργά", μόλις χθες βράδυ από τον επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Γιώργο Καίκη αλλά είναι αδύνατον να υλοποιηθεί μέχρι το Πάσχα, πρέπει να γίνει ειδική παραγγελία μεγάλης ποσότητας βαφής...
Χάθηκε λοιπόν η ευκαιρία να αποκτήσει η πόλη μας "κόκκινη πλατεία",  θα αποτελούσε ένα επιπλέον "σημείο αναφοράς" και πόλο έλξης επισκεπτών...

Δεν πειράζει, νάχουμε κάτι να κάνουμε του... χρόνου !ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στα… κόκκινα πλέον οι τρικαλινοί ποδηλάτες!

Από το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφ’ ότου βάφτηκε ο κεντρικός ποδηλατόδρομος των Τρικάλων, το χρώμα μπήκε για τα καλά στη ζωή των ποδηλατών.


Εχει διαχωριστεί πλέον ολοκάθαρα ο δρόμος από την ειδική λωρίδα για τους ποδηλάτες και, με το έντονο αυτό χρώμα, που μάλιστα είναι ειδικής βαφής, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, γίνεται μια ακόμη προσπάθεια για τη διαφύλαξη του χαρακτηρισμένου ποδηλατόδρομου και την ασφάλεια των ποδηλατών.

Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να πιστεύει ότι η ορθή οδηγική συμπεριφορά και η τήρηση του ΚΟΚ είναι δείγμα πολιτισμού και σεβασμού στους οδηγούς ποδηλάτων.

Ταυτοχρόνως, οι οδηγοί ποδηλάτων οφείλουν από την πλευρά τους να σέβονται ομοίως τους κανόνες οδήγησης και κίνησης εντός πόλης, όπου οι κίνδυνοι είναι αυξημένοι.
«Τα βάφουμε..κόκκινα!»


Νέα δράση με αφορμή το Πάσχα από τους Εθελοντές Τρικάλων

Και φέτος συνεχίζεται η επιτυχημένη δράση με τίτλο «Τα βάφουμε..κόκκινα!».


Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017, στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Γαριβάλδη, μετά τις 10 π.μ., με την αρμόζουσα των ημερών μουσική επένδυση, οι εθελοντές και οι πολίτες θα βάψουν αβγά. Αυτά, στη συνέχεια θα δοθούν σε ιδρύματα που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Τρικκαίων.

Οι προσφορές των συμπολιτών είναι ευπρόσδεκτες και μπορούν να γίνονται μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη, στα γραφεία των Εθελοντών στην οδό

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων


Κράτα το

 

 

Επιστροφή