"Κάντο", όπως το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κάντο όπως το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα...!

Οργασμός "διορισμών" από την ΝΟΔΕ που... "στελεχώνει" κάθε κοινότητα του νομού !

Η ΝΔ "οργανώνεται" με πρότυπο την δομή των κομμάτων της δεκαετίας του '80, του ΠαΣόκ του Ανδρέα που ήταν εμπνευστής και της ΝΔ του Αβέρωφ που το αντέγραψε...
Γεωγραφική κάλυψη των ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμπάκας και Πύλης με Υπεύθυνους ανά Κοινότητα "ώστε να επιτευχθεί η γεωγραφική κάλυψη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων" διαβάζουμε στο δελτίο τύπου

"Γέμισε" ο τόπος γαλάζιους "υπευθύνους" !

Στόχος, "να ενισχυθεί η επικοινωνία της ΝΔ με τις τοπικές κοινωνίες, να φθάνει ο πολιτικός λόγος της παντού και σε όλους και να ενεργοποιηθεί η συμμετοχή των πολιτών στα τοπικά δρώμενα"

Αποτέλεσμα; "Βάλε με και μένα μέσα"...
"Γιατί βάλατε αυτόν "υπεύθυνο" κι όχι εμένα..."? ( Μαθαίνω ότι υπάρχουν γκρίνιες για τις επιλογές, γεγονός που προβληματίζει τη ΝΟΔΕ που σκέπτεται... "διεύρυνση"!!! )


Δεκάδες Γαλάζιοι Τρικαλινοί σπεύδουν τώρα που έρχεται η... ώρα της "καρέκλας", να βάλουν το "όνοματάκι" τους σε κάποια τοπική.
Και λέω το ονοματάκι τους, άντε να δώσουν και το τηλέφωνο γιατί μέχρι "εκεί" είναι το ζητούμενο.
Όταν θάρθει ο... Κούλης η κανένα μεγαλοστέλεχος να κινητοποιήσουν κόσμο...

Να "ενεργοποιήσουν την συμμετοχή των πολιτών στα τοπικά δρώμενα" το βλέπω "κοματάκι" δύσκολο...


Για το fatsimareTo δεξί μπακ

Ανεξάρτητο "μέλος" της... "ΤσιπροΚαμμενοΚαραμανλικής" συνιστώσας της ΝΔ


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΝΟΔΕ

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Τρικάλων της Ν.Δ., ακολουθώντας τις οδηγίες της Γραμματείας Οργανωτικού και με την εποικοδομητική συνεργασία του Τομεάρχη Οργανωτικού Νίκου Καρδούλα, του Προέδρου της ΝΟΔΕ Μιχάλη Μπαγιώτη και των Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμπάκας Γιώργου Γεωργίου και ΔΗΜ.Τ.Ο. Πύλης Ηλία Λαμπρογιώργου, όρισε υπεύθυνους σε κάθε Κοινότητα, ώστε να επιτευχθεί η γεωγραφική κάλυψη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, με στόχο να ενισχυθεί η επικοινωνία της ΝΔ με τις τοπικές κοινωνίες, να φθάνει ο πολιτικός λόγος της παντού και σε όλους και να ενεργοποιηθεί η συμμετοχή των πολιτών στα τοπικά δρώμενα.

Με τους ορισμούς υπευθύνων σε κάθε κοινότητα, η Νομαρχιακή Οργάνωση Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα, όποτε προκύψουν εθνικές εκλογές.

Οι υπεύθυνοι στις Κοινότητες των ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμπάκας και Πύλης (σε προσεχή δημοσίευση θα ανακοινωθούν και οι υπεύθυνοι των άλλων δύο ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρικάλων και Φαρκαδόνας) μπορείτε να τους δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

 

Επιστροφή