Δύναμη ψυχής: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμπόδισε πελάτη να μπει σε κατάστημα «Γερμανός»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Δύναμη ψυχής: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμπόδισε πελάτη να μπει σε κατάστημα «Γερμανός»
Ένα νέο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου εκτυλίχθηκε μπροστά σε ένα κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά και επιχείρησε να εμποδίσει πελάτες να μπουν στο κατάστημα.


 
Όπως ανέφεραν οι υπάλληλοι της εταιρείας, είδαν κατάπληκτοι την πρώην πρόεδρο της Βουλής να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στο κατάστημα και να παίρνει θέση με σταυρωμένα χέρια μπροστά στην πόρτα, εμποδίζοντας όποιον πλησίαζε να μπει μέσα.

«Ήρθε ένας χριστιανός να πληρώσει τον λογαριασμό του κινητού του και τότε η κυρία Κωνσταντοπούλου που είχε πάρει θέση έξω από το κατάστημα άπλωσε το χέρι της προς το μέρος του και άρχισε να του φωνάζει ‘ούτε ένα ευρώ σε Γερμανό, αυτός σας έχει δώσει αυτά που σας χρωστάει;’ » είπε ένας από τους υπαλλήλους του καταστήματος που ήταν παρών το περιστατικό.

«Ήταν εκτός εαυτού, και ο άνθρωπος πανικοβλήθηκε και έφυγε» είπε ο νεαρός υπάλληλος. «Προσπαθήσαμε να την ηρεμήσουμε, αλλά κάθε φορά που της εξηγούσαμε ότι πρέπει να φύγει γιατί το κατάστημα δεν έχει καμία σχέση με τη Γερμανία και τις αποζημιώσεις εξαγριωνόταν ακόμα περισσότερο και μας φώναζε ‘τι είπατε; ΤΙ είπατε; ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ’;»

Όπως λένε οι εργαζόμενοι του καταστήματος τα χειρότερα αποφεύχθηκαν όταν εμφανίστηκε ένα λευκό βανάκι από το οποίο βγήκαν κάποιοι άνθρωποι με άσπρες μπλούζες. «Κάτι έγραφαν πάνω, υπουργείο Υγείας, Δρομοκαΐτειο, θα σας γελάσω. Κάποιος πάντως πρέπει να τους ειδοποίησε.»

«Της είπαν ότι μέσα στο βαν ήταν η Μέρκελ και η Σία Κοσσιώνη κι αυτή όρμηξε μέσα. Εκεί της έβαλαν ένα άσπρο μπουφάν, ξέρετε από εκείνα με τα μακριά μανίκια που κουμπώνουν από πίσω, έκλεισαν την πόρτα και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.»

Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή