ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...! To έκαναν όπως ο Κιμ στην Βόρεια Κορέα...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...! To έκαναν όπως ο Κιμ στην Βόρεια Κορέα...

Σάλος με το πρόγραμμα για τον περιορισμό της πρόσβασης σε ιστοσελίδες αθλητικές, ειδησεογραφικές και... μόδας που εγκαταστάθηκε στο δημαρχείο.


To ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη στο fatsimare από άγνωστη (και ύποπτη) διεύθυνση (με επισύναψη τη φωτο) καταγγέλει πως η φραγή έγινε με εντολή του διευθυντού του δήμου Κιμ Τομ Παπασίκ κατόπιν αποφάσεως του δημάρχου Κιμ Τζίμ Παπαστέρ.
Σε έξαλλη κατάσταση (πληροφορούμαστε) οι υπάλληλοι, χαρακτηρίζουν την ενέργεια διοικητική πράξη προδήλως παράνομη, απαράδεκτη, ενέργεια  που καταπατά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, άκρως αντιδημοκρατική και ζητούν την ακύρωσή της...

H απόφαση αλα kim jong un αναμένεται να πλήξει την επισκεψιμότητα των τοπικών ιστοσελίδων και κυρίως του fatsimare το οποίο έχει πολλούς φανατικούς αναγνώστες δημοτικούς υπαλλήλους.


Εν τω μεταξύ κυκλοφόρησε και διανέμεται (χέρι-χέρι) και κρυφά από τον Κιμ Τομ Παπασίκ ο νέος πίνακας καθηκόντων και ωραρίου εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων.Για το fatsimareΗ (αλληλέγγυα) μαιμού του ΚαραμέτουΕλεύθερη πρόσβαση ΕΔΩ και ΤΩΡΑ...


ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

Κράτα το Κράτα το

 

 

Επιστροφή