"Τι ήθελα εγώ και ήρθα στα Τρίκαλα; Καλά να πάθω..."

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

"Ψυχρή" αντιμετώπιση, σχεδόν "σνομπισμός" Βασίλη Λεβέντη από τη δημοτική αρχή στα Τρίκαλα


Ολόκληρος πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος, μιας ολόκληρης παράταξης, ήρθε στα Τρίκαλα, θα περίμενε κανείς να τύχει τουλάχιστον ισότιμης υποδοχής με αυτή που έγινε από τη δημοτική αρχή στο ΚΑΠΗ Αντιπάρου, η τουλάχιστον ανάλογη με αυτή που έγινε στον πρόεδρο με το σακίδιο, τον παρ' ολίγον "Μακρόν" της Ελλάδας Σταύρο και άλλους "επίσημους" που επισκέφτηκαν την πόλη μας.


Αντ΄αυτού...:


Διαβάστε παρακάτω πως τον υποδέχθηκαν στο εντελώς "ψυχρό" και "άσαλτσο", (χωρίς σάλτσα) δελτίο τύπου.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εκδίδουν τόσο λιτό και χωρίς "φανφάρες" κείμενο ανακοίνωσης από το γραφείο προπαγάνδας του δημαρχείου.

AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
"Σκέτο", ξερό, θύμισε δελτίο τύπου γραφείου επί δημάρχου Σπαθή...

Στο δελτίο, ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ για ποδηλατοδρόμους, γκαβά, τεχνολογίες, ξωτικά, βαρκάδες, Σακαφλιάδες και διάφορες "εξυπνάδες".

Ούτε ένα "ουάου"...


Η "ψυχρότητα" αυτή, "αποτυπώνεται" και στο βλέμμα του προέδρου Λεβέντη ο οποίος έχοντας "βλοσυρούς" δίπλα του Δήμαρχο και Ταμήλο είναι σαν να λέει...: "Τι ήθελα εγώ και ήρθα μες τον καύσωνα στα Τρίκαλα; Τους έκανα και την τιμή.... Καλά να πάθω..."


Ένα χαμόγελο βρε παιδιά ήθελε ο πρόεδρος...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βασίλης Λεβέντης ήταν ο πολιτικός αρχηγός που παραβρέθηκε στην 11η Σύνοδο των ΦΟΔΣΑ που ολοκληρώνεται στα Τρίκαλα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Ιουνίου ο κ. Λεβέντης προσήλθε στον χώρο πραγματοποίησης της εκδήλωσης, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Προλογίζοντάς τον από το βήμα της Συνόδου ο κ. Παπαστεργίου τον καλωσόρισε στα Τρίκαλα σημειώνοντας πόσο σημαντική είναι η παρουσία αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος σε μια τέτοια συνάντηση ειδικευομένων με τη διαχείριση αποβλήτων.

Με τη σειρά  του ο κ. Λεβέντης επεσήμανε την αναγκαιότητα να προχωρήσει το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων, που ήταν και το θέμα της Συνόδου, τονίζοντας πόσο σημαντική η ύπαρξη συντονισμένης πολιτικής.

Επεσήμανε την αναγκαιότητα ύπαρξης ανταγωνισμού και διαβεβαίωσε ότι το κόμμα του, η Ενωση Κεντρώων, θα υποστηρίξει στη Βουλή τη χρηματοδότηση δράσεων περί τη διαχείριση αποβλήτων.

Στη συνέχεια ο κ. Λεβέντης έκανε και γενική πολιτική τοποθέτηση.

Στη συνέχεια ο κ. Λεβέντης μετέβη στον χώρο του control room του Smart Trikala, όπου ο κ. Παπαστεργίου του εξήγησε τα όσα παρουσιάζονται στους πολίτες και την προοπτική εξυπηρέτησής τους.
 
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου ΤρικκαίωνΓια το fatsimareΤο δεξί μπακ

Τι συμβαίνει με το... "Κρεμλίνο";
(Θανάση, πήγες διακοπές;!!!)

 

 

 

Επιστροφή