Εξαγωγή της... "Τρικαλινής εξυπνάδας" (και) στη Γερμανία !!!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Εξαγωγή της...

Ναι, είναι αλήθεια. Άλλος ένας επισκέπτης της έξυπνης πολιτείας μας εντυπωσιάστηκε και μια πιθανή συνεργασία της πόλης μας με μια "τριτοκοσμική" χώρα της Ευρώπης είναι ορατή...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Γερμανία οδεύει το Smart Trikala και οι εφαρμογές του, μέσω του βουλευτή του SPD στην περιοχή Κάστροπ-Ράουξελ, Φρανκ Σβάμπε, ο οποίος επισκέφθηκε τα Τρίκαλα.

Ο Γερμανός βουλευτής και εκ των στελεχών του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος βρέθηκε και φέτος στα Τρίκαλα, μετά την πρώτη επίσκεψη στη διάρκεια των συνομιλιών, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των Τρικάλων με την Κάστροπ-Ράουξελ.


Αυτή τη φορά, συνοδευόμενος και από τον πρόεδρο της κοινότητας των Ελλήνων στην περιοχή, γιατρό κ. Μπλούμπο, ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, για τα όσα εφαρμόζει ήδη στον Δήμο το πρόγραμμα Smart Trikala.

Οι πιλοτικές του εφαρμογές σε πλήθος δράσεων (στάθμευση, φωτισμός, διαχείριση στόλου, αιτήματα κ.α.) ήταν αντικείμενο ανάλυσης από τον κ. Παπαστεργίου, με τον Γερμανό βουλευτή να έχει ιδία άποψη για θέματα τεχνολογίας και η συζήτηση να περιστρέφεται σε θέματα πιθανής συνεργασίας.
 
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

Επιστροφή