Νέος "παίκτης" για τον δήμο Τρικκαίων - Ανησυχεί η γηραιά Αλεπού...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Νέος

Μετρώντας υποψηφιότητες (διάβαζε λιγοστεύουν τα... "κουκιά") κάποιος γαλάζιος υποψήφιος σκέπτεται πολύ σοβαρά να μεταπηδήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή στην τοπική αυτοδιοίκηση και δη να διεκδικήσει τον δήμο Τρικκαίων.
Οι ισχυρές υποψηφιότητες που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές τον οδηγούν σε αλλαγή σχεδίων και "plan b"

Με δεδομένο την βαρύτητα που θα δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για "ξεκάθαρα" χρίσματα σε όλους τους μητροπολιτικούς δήμους, η υποψηφιότητα Παπαστεργίου που σαφώς δεν είναι "ξεκάθαρα" γαλάζια ( Μπορεί ο κ Παπαστεργίου να γράφτηκε μέλος της Νέας Δημοκρατίας σχετικά πρόσφατα να... προλάβει "καταστάσεις", το ψηφοδέλτιο με το οποίο κέρδισε τις εκλογές ήταν αρκετά... "πολύχρωμο") ο εν λόγω ενδιαφερόμενος σκέπτεται σοβαρά να ζητήσει από τον Κυριάκο να διεκδικήσει το χρίσμα σαν υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων.

Στο... πλευρό του φαίνεται να έχει και όλους τους Νεοδημοκράτες πολιτευτές. (Αντιλαμβάνεστε γιατί...)

Το σενάριο έχει σημάνει συναγερμό στο στρατόπεδο του νυν δημάρχου με την... γηραιά "Αλεπού" να ανησυχεί σφόδρα για το "αλεπουδάκι" της  καθώς ξέρει πολύ καλά πως παίζονται αυτά τα πολιτικά παιχνίδια...

Συνεχίζεται...


Για το fatsimareΤο δεξί μπακ
("Κάργα"... ενημερωμένο !) 

 

Επιστροφή