Προκλητική ζωγραφιά στην πολυκατοικία προκαλεί "σοκ" και αναστάτωση στα Μανάβικα !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Προκλητική ζωγραφιά στην πολυκατοικία προκαλεί

Πρόκειται για εικαστικό "Βανδαλισμό", νεαροί αντικατέστησαν τον Τσιτσάνη με... ερωτύλο "μπανιστιρτζή" !

Διχάζει τους Τρικαλινούς η "εικαστική" παρέμβαση στην "ζωγραφισμένη πολυκατοικία" για "βανδαλισμό" μιλούν οι περίοικοι, και ζητούν άμεση παρέμβαση για αποκατάσταση.


Ομάδα Τρικαλινών Graphic designers, οι αυτο-αποκαλούμενοι "street fighters" αποφάσισαν "φρεσκάροντας" τις ζωγραφιές να αντικαταστήσουν τη "σκηνή" όπου ο Βασίλης Τσιτσάνης ο μεγάλος Τρικαλινός συνθέτης παίζει το μπουζούκι του στην "βεράντα της πολυκατοικίας" με αυτή που βλέπουμε στη φωτογραφία.


Την παρέμβαση που απεικονίζει έναν νεαρό να προσπαθεί να... "κλέψει" την καρδιά μιας... Τρικαλινής ονόμασαν "Ρωμαίος και Ιουλιέτα"

Το "σκεπτικό" τους, είναι ότι οι παλιές ζωγραφιές "κούρασαν" και χρειαζόταν κάτι πιο "ζωντανό", πιo... extreme που θα τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών της πόλης.Διχάζει...


Η "έμπνευση" αυτή των νεαρών Graphic designers όπως είναι φυσικό προκάλεσε την αγανάκτηση πολλών Τρικαλινών οι οποίοι μιλούν για βανδαλισμό και ενέργεια που προκαλεί και προσβάλει την ιστορία της πόλης ενώ πολλοί ήταν αυτοί που "είδαν" την παρέμβαση με χιουμοριστική διάθεση.


Τέλος πάντων, εμείς τι να πούμε, περισσότερο με "μπανιστιρτζή" μοιάζει ο νεαρός στη σκηνή παρά με σύγχρονο... "Ρωμαίο", όπως και η κοπελιά με το κομπινεζόν "απέχει" πολύ από αυτή της Ιουλιέτας που... ξέραμε

Θα αποκατασταθεί.

Ήδη μάθαμε οι καταστηματάρχες της περιοχής έδωσαν εντολή να αποκατασταθεί άμεσα η τοιχογραφία και να "επανέλθει" αυτή με τον Βασίλη Τσιτσάνη στη θέση του...Για το fatsimareΗ μαιμού του Καραμέτου(Έστειλα φωτο στους "street fighters" να ζωγραφίσουν κι εμένα στην "πολυκατοικία...)

 

 

Επιστροφή