"Απελθέτω απ' εμού το... παζάριον τούτο"...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

Κανένας από τους δημοτικούς μας αξιωματούχους δεν "αποδέχεται" ότι είχε "λόγο" η "ρόλο" στην υπόθεση ενοικίασης κυρίως του χώρου του λούνα παρκ στο παζάρι.
Τόσο ο πρόεδρος του e-trikala Γιάννης Κωτούλας όσο και ο αντιδήμαρχος Χρήστος Γούλας δήλωσαν "απελθέτω απ' εμού το ποτήριον (...παζάριον) τούτο" καθώς δεν θέλουν να χρεωθούν την αποτυχία του δήμου να εισπράξει ένα ικανοποιητικό τίμημα από την ενοικίαση του χώρου κάτι που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.


"Ρόλο" που στις προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαν οι Νάκης και Σπανός γνωστοί "νταραβερτζήδες" οι οποίοι και κατόρθωναν να βάζουν στα ταμεία του δήμου αρκετά χρήματα...

Στη φωτο αρχείου (2013, και μην πει κανείς ότι δεν υπήρχε... κρίση) ) η κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου την στιγμή που πληρώνει "κασέρι" την προκαταβολή με "πακέτα" των 50 και 100 τους ταμίες του δήμου.


Φέτος η σημερινή αρχή με ερασιτεχνικούς χειρισμούς "κατάφερε" να την απομακρύνει από την διαδικασία να δώσει προσφορά για το παζάρι που προφανώς θα ήταν πολύ πιό μεγάλη από τα 40 χιλιάρικα που πήρε ο δήμος.

Πληρώνουμε τα "σπασμένα" του μύλου των ξωτικών καθώς οι δικοί μας "φωστήρες" απέκλεισαν την κ. Παναγιωτοπούλου τον περασμένο Νοέμβρη από το Μύλο ειρωνευόμενοι μάλιστα ότι τα μηχανήματα-παιχνίδια που διαθέτει είναι... παλιάς τεχνολογίας και ανέθεσαν τη "δουλειά" σε ιταλούς.

Θα δούμε τι μηχανήματα θα εγκατασταθούν φέτος, και τα ξαναλέμε...


Για το fatsimareH μαιμού του Καραμέτου
Τρικκαία "Πανηγυρτζού" 

Δείτε σχετικά άρθρα:

 

 

Επιστροφή