Τα "παλαμάκια", τα "Κλαρίνα" και η... "κολοκύθα" στον υπουργό...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τα

Δικαιολογημένος η αδικαιολόγητος ο "πανικός" στην τοπική Ν.Δ.;
Θα "κρεμάσουν" τους "παρεκτραπέντας" δημάρχους η όχι;Τα όσα "εθιμοτυπικά" διημείφθησαν κατά την επίσκεψη Φάμελλου αλλά και οι ευχαριστίες των "γαλάζιων" δημάρχων Μεριβάκη Φαρκαδόνας και Μαράβα Πύλης ενόχλησαν σφόδρα  τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ο οποίος και με επιστολή του, τους "εγκαλεί" για τον τρόπο που "θεσμικά" τον υπεδέχθησαν...!

Το... μεγάλο "παράπονο" του Μιχάλη Μπαγιώτη ήταν ότι παρέλειψαν να πουν έστω και ένα αντιπολιτευτικό λόγο στον υπουργό, "να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά και την αγωνία τους"...
...(όπως κάνει ένας σόφρων και "νομοταγής" Νεοδημοκράτης αυτόν τον καιρό)


Δεν είναι και λίγο, την ώρα που Συριζαίοι υπουργοί και στελέχη "τρώνε ξύλο" στις επισκέψεις τους ανα την χώρα από τα Τρίκαλα να "ταξιδεύει" η εικόνα ότι γαλάζιοι τους υποδέχθηκαν με κλαρίνα, ευχαριστίες και... δώρο κολοκύθες.!

Εκεί είναι το "θέμα" λοιπόν.
"Εκτροπές", "λιμνοδεξαμενές", τι έκανε και τι δεν έκανε η κυβέρνηση, αν πεινάει ο λαός, είναι "ψιλά" γράμματα.  

Τι θα πει το... "Μοσχάτο" και οι "Κούληδες" στα κεντρικά όταν δουν φωτο και βίντεο είναι το θέμα.

Όλα τα... "άλλα", "να είχαμε να λέγαμε"...


Για το fatsimare

To δεξί (καραδεξιό) μπακ

(Σε συνάντηση που έγινε στα Τρίκαλα, Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ 0-2 τελικό, σημειώσατε... "2")Η Επιστολή Προέδρου ΝΟΔΕ Τρικάλων

Είναι απόλυτα φυσικό και επιβεβλημένο, για τους θεσμικούς εκπροσώπους της Πύλης και Φαρκαδόνας, με όρους αστικής ευγένειας και ευγένειας που επιβάλλει το αξίωμά τους, να υποδέχονται τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και των κομμάτων, στους Δήμους και τα Δημαρχεία τους.

Είναι απόλυτα φυσικό και επιβεβλημένο, να τους ευχαριστούν για όσα καλά έκαναν ή προτίθενται να πράξουν για τις περιοχές και τον τόπο τους.

Αντίστοιχα φυσικό και επιβεβλημένο είναι να τους εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, για όσα παρέλειψαν, αμέλησαν ή εμπόδισαν όλα αυτά τα χρόνια να γίνουν στον τόπο τους.

Πιο επιβεβλημένο και χρήσιμο για τον τόπο που εκπροσωπούν, εκ της θέσης τους, είναι να εκφράζουν και την αγωνία της κοινωνίας, που βλέπει την χώρα μας, τον τόπο μας, να βουλιάζει καθημερινά στη φτώχια τη μιζέρια και την ανυποληψία, από τη διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Οι ίδιοι άνθρωποι που σαν αντιπολίτευση εμπόδισαν την εκτροπή του Αχελώου, τη λειτουργία του φράγματος Μεσοχώρας και κάθε πρόοδο στον τόπο μας, σαν κυβέρνηση, προχθές, μιλούσαν για οριστική και αμετάκλητη απόφαση για την εκτροπή του Αχελώου και μόλις χθες για μικρά τοπικά φράγματα...

Λογικά λοιπόν και τα «κλαρίνα του Μπρουσιάκη» στην υποδοχή τους αφού μόνο για τα πανηγύρια είναι όλοι τους και πετυχημένο δώρο η κολοκύθα αν και έλειπε το πάτερο, προκειμένου να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και τις υποσχέσεις του κ. Φάμελλου που δεν είναι τίποτε άλλο παρά «κολοκύθια στο πάτερο»...

Όλοι μας γνωρίζουμε πια ότι οι Ελληνες και ο τόπος μας αξίζουμε καλύτερα...
 
Ν.Ο.ΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Δείτε σχετικά άρθρα:

 

 

Επιστροφή