Πάλι "παλαμάκια" και "ουάου" θες δήμαρχε;

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Πάλι
Αυτά τα "κόλπα," από τον Ταμήλο τάμαθες Δημήτρη;

Περνάει τους Τρικαλινούς για... "γκαφαλάκια" μάλλον ο τύπος...!!!"Αμερικανιές" (δυστυχώς)  δεν κόβεται το τσιγάρο δήμαρχε Μήτσο...

Για τα "σλόγκαν" μιλάμε...

Και τις αφίσσες "προπαγάνδας" !!!


Καλή η...(για πρώτη φορά?) εκστρατεία ενημέρωσης του δήμου Τρικκαίων για κόψιμο του καπνίσματος.


Η νέα προσπάθεια θα έχει και "ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ" αποτελέσματα  δήμαρχε Μήτσο...???

(Καλή η... πρόθεση, θα έχεις  κάνει κάτι που αν πετύχει,  δεν έχουν πετύχει "καμπάνιες" με εκατομμύρια, σε όλο τον κόσμο...

Με λίγα λόγια θέλω να πω (και δυστυχώς έτσι είναι), αν ήταν να "λυθεί" με "μηνύματα" δημάρχων το πρόβλημα, θα είχε "λυθεί" προ πολλού...

Προς τι λοιπόν η... "φασαρία"?
Γιατί "μας παραμυθιάζεις"?
Θα δούμε αποτέλεσμα?


To πιό απλό, το "ζητούμενο" ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ  (από όλους τους δημάρχους) ανα την Ελληνική περιφέρεια αλλά και το κέντρο ήταν να εφαρμοστεί "Ο αντικαπνιστικός ΝΟΜΟΣ".

Το έκανες στην αρχή της θητείας σου το "εγχείρημα".
Απέτυχε; Για... πες. Τι έγινε;

Ο οποίος (νόμος) ΥΠΑΡΧΕΙ και εσύ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΓΝΟΕΙΣ εδώ και χρόνια κ. δήμαρχε ΥΠΟΚΡΙΤΗ...

Γιατί τον θυμήθηκες τώρα;

Άντε, τέλος πάντων,ας τα ξεχάσουμε όλα, για το καλό της πόλης ας κάνουμε ακόμα μια... ΕΞΥΠΝΗ "πρωτιά" νάχουμε να λέμε στους "ΚΕΔΕ" την... Πατούλαινα (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) τι κάναμε, (να... φας και κανα παλαμάκι όταν το πεις), να αποδείξουμε στην αυτοδιοικητική "οικουμένη" τι εστί Τρίκαλα city...!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίκαλα: Το τελευταίο μου τσιγάρο!!!

Αρχισε η εκστρατεία ενημέρωσης για την εφαρμογή του νόμου – «Τα Τρίκαλα κόβουν το κάπνισμα» το βασικό σλόγκαν


 Χωρίς… νταλκάδες αλλά με πολύ θετική υποδοχή, η πρώτη ημέρα της εκστρατείας ενημέρωσης του Δήμου Τρικκαίων για τη διακοπή καπνίσματος σε κλειστούς χώρους.

Με βάση την ειλημμένη απόφαση του Δήμου και τη συνεργασία πλήθους φορέων, από το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου 2017 ξεκίνησε η ενημέρωση καταστηματαρχών και πολιτών.

Το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας μοιράζει στους καταστηματάρχες τις αφίσες της εκστρατείας και τα τρίπτυχα φυλλάδια που τοποθετούνται στα τραπέζια.  

Επίσης, ενημερώνει τους πολίτες για τα όσα προωθούνται σε σχέση με την εφαρμογή του ισχύοντος νόμου για το κάπνισμα σε δημόσιους κλειστούς χώρους.


Αυτή η ενημέρωση θα γίνει και από τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών, που θα πλαισιώσουν το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, το οποίο βρίσκεται σε διαρκή επαφή και με το προσωπικό της ΕΛΑΣ, όπως συμφωνήθηκε στη σχετική σύσκεψη.

 Το τρίπτυχο που τοποθετείται σταδιακά σε όλα τα τραπέζια, αναγράφει πληροφορίες για τα οφέλη στον οργανισμό από τη διακοπή καπνίσματος. Επίσης αναγράφει τους τηλεφωνικούς αριθμούς του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Νοσοκομείου Τρικάλων, καθώς και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Η μεγάλη αυτή κινητοποίηση μόλις ξεκίνησε!

Ο Δήμος Τρικκαίων, επιστημονικοί φορείς και οι πολίτες ανταποκρίνονται, εφαρμόζοντας τον νόμο με οφέλη για Υγεία του καθενός.

Σε μήνυμά του, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, σημειώνει:

«Με την κίνησή μας αυτή θέλουμε να αναδείξουμε δύο πράγματα: Τα κενά του νόμου και να ζητήσουμε να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις και -βασικά- το ότι είμαστε μία ιδιαίτερη κοινωνία, μία κοινωνία που σκέφτεται και δρα διαφορετικά.

Άλλωστε το να μην καπνίζουμε σε δημόσιους χώρου δεν είναι μόνον θέμα νόμου. Είναι κυρίως θέμα υγείας και πολιτισμού.

Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας.

Από τους επαγγελματίες ζητάμε να συνεργαστούν, αναρτώντας τις εδικές αφίσες και τα ενημερωτικά έντυπα στα καταστήματά τους. Φυσικά δεν πρέπει να έχουν ούτε τασάκια ούτε τίποτε που να μοιάζουν ή να χρησιμοποιούνται ως τέτοια. Στο βαθμό που μπορούν, θα πρέπει επίσης να μιλούν στους πελάτες τους για την προσπάθεια που γίνεται. Σκοπός μας είναι -στη φάση αυτή- να ενημερώσουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επέμβουμε πιο δραστικά, αν δεν υπάρχει επίπεδο συνεννόησης.

Από όλους εσάς ζητάμε να κάνετε το προφανές, να απαιτήσετε δηλαδή ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς καπνό γύρω σας.
Πάμε Τρίκαλα!».


Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων
Για το fatsimareΗ μαιμού του Καραμέτου
("Παλιακιά" Τρικαλινιά...!)

(Πάλι "παλαμάκια" και "ουάου" υποψιάζομαι ότι επιδιώκεις να "φας" Μήτσο, καλά το "παίζεις", να δούμε αν... "θα σου βγεί"!)
 

 

Επιστροφή