Συναυλία για τους πλημμυροπαθείς μαζί με τον συνθέτη Yanni θα πραγματοποιήσει ο Γιάνης Βαρουφάκης

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Συναυλία για τους πλημμυροπαθείς μαζί με τον συνθέτη Yanni θα πραγματοποιήσει ο Γιάνης Βαρουφάκης

Την πρόθεση του να διοργανώσει συναυλία μαζί με τον γνωστό Ελληνοαμερικανό συνθέτη Yanni για τη στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες στη δυτική Αττική ανακοίνωσε σήμερα ο πρώην ΥΠΟΙΚ, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρώην υπουργός ανακοίνωσε την πρωτοβουλία λίγες μέρες μετά από άρθρο του σε ελληνική εφημερίδα, στο οποίο επισημαίνει ότι καταστροφές όπως αυτές στη Μάνδρα δεν πλήττουν ποτέ «τους κατοίκους της Εκάλης ή της Βουλιαγμένης.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ευτυχώς, τόσο το νεοκλασικό σπίτι της οικογένειας της συζύγου του Γιάνη Βαρουφάκη στην Ακρόπολη όσο και η βίλα τους στην Αίγινα γλίτωσαν από την πρόσφατη θεομηνία.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, ο πρώην υπουργός και ο γνωστός συνθέτης θα πραγματοποιήσουν τρεις συναυλίες με τίτλο “The Two Yan(n)is” ενώ θα υπάρξει και διανομή φαγητού στους κατοίκους όπως μους πέστροφας με μπαλσάμικο και λευκό κρασί sauvignon του 2012.

Σε δηλώσεις του, ο κομμωτικά ανυπέρβλητος Ελληνοαμερικανός συνθέτης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πρωτοβουλία και την πρώτη συνεργασία του με τον πρώην υπουργό.

«Είναι γνωστό ότι οι ονειρικές μου συνθέσεις ηρεμούν τα πνεύματα σε σημείο καταστολής και ελπίζω να μπορέσω να προσφέρω έτσι λίγη ηρεμία στους κατοίκους της περιοχής. Ή τουλάχιστον με την εμφάνιση μας εκεί μαζί με τον Γιάνη να τους δώσουμε κίνητρο να μετακομίσουν.»

Clopy paste από


Πηγή: tovatraxi

 

 

Επιστροφή