Προαιρετική και όχι υποχρεωτική η αναγραφή του ζωδίου στις νέες ταυτότητες

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Προαιρετική και όχι υποχρεωτική η αναγραφή του ζωδίου στις νέες ταυτότητες

Προαιρετική και όχι υποχρεωτική είναι τελικά η αναγραφή του ζωδίου στις νέες ταυτότητες
Οι νέες ταυτότητες μπορούν να αναγράφουν ζώδιο και ωροσκόπο μετά από αίτηση του πολίτη

Τη δυνατότητα να αναγράφεται προαιρετικά το ζώδιο τους στις νέες ταυτότητες που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2018 θα έχουν οι πολίτες, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στις νέες ταυτότητες η αναγραφή του ζωδίου θα γίνεται μετά από αίτημα του πολίτη και δεν θα είναι υποχρεωτική, όπως μεταδόθηκε αρχικά από κάποια μέσα ενημέρωσης.


Η είδηση της υποχρεωτικής αναγραφής είχε προκαλέσει σύγχυση μεταξύ των πολιτών, που κατέκλυσαν το τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου για να πληροφορηθούν αν, εκτός από τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, έπρεπε να προσκομίσουν και βεβαίωση αστρολογικής ενημερότητας από εγκεκριμένο μελλοντολόγο.

Σύμφωνα πάντως με το υπουργείο, αν οι πολίτες επιλέξουν την αναγραφή του ζωδίου και του ωροσκόπου τους, αυτό θα τους διευκολύνει σημαντικά στις συναλλαγές τους με το κράτος, αφού θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση τους από αστρολογικά συμβατό δημόσιο υπάλληλο, ενώ θα μπορούν να ενημερώνονται ποιες ημερομηνίες προσφέρονται για συναλλαγές με το δημόσιο σε επαγγελματικά, οικονομικά ή οικογενειακά θέματα.

Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που ανησυχούν ότι η αναγραφή του ζωδίου στις νέες ταυτότητες μπορεί να οδηγήσει σε κρούσματα ρατσισμού εναντίον κάποιων πολιτών, όπως παραδείγματος χάρη στην περίπτωση που ο κάτοχος της ταυτότητας είναι Δίδυμος και η υπάλληλος της δημόσιας υπηρεσίας έχει βιώσει ερωτική απογοήτευση με το συγκεκριμένο ζώδιο.


Για την αντιγραφή από tovatraxi.comΗ μαϊμού του Καραμέτου
(Υδροχόος με ωροσκόπο Λέοντα)


Κράτα το

 

 

Επιστροφή