Kαλύτερα ευρωβουλευτής και όχι εκ νέου Δήμαρχος...!!!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Kαλύτερα ευρωβουλευτής και όχι εκ νέου Δήμαρχος...!!!

..."από τον Ζαγοράκη χίλιες φορές καλύτερος θα είναι".!

"Φυσάει κόντρα" στα ταξίδια του δημάρχου

Τα Τρίκαλα στον «αυτόματο πιλότο»    


Αν ένας καλόπιστος πολίτης μετρήσει τις ημέρες απουσίας του Δημάρχου από την πόλη  κατά τη διάρκεια των 1.260 ημερών της διακυβέρνησης του, θα διαπιστώσει ότι αυτές πλησιάζουν το 20 % .

Κατ` ανάγκη το να απουσιάζει ένας δήμαρχος από την πόλη του (δεν αναφερόμαστε φυσικά στις εργασιακές του διακοπές), δεν είναι καταλογιστέο, αν φυσικά η απουσία του συνδυάζεται με την προώθηση των ζητημάτων του Δήμου σε χώρους άσκησης κεντρικής εξουσίας (υπουργεία , οργανισμούς …)

Το να απουσιάζει όμως για «ψύλλου πήδημα» στην «άκρη της γης» για δέκα ημέρες , για να πάει να διαβάσει μια καλογραμμένη εισήγηση σε κάποιο τεχνολογικό φόρουμ ή να συμμετέχει σε όλες τις αποστολές αδελφοποιήσεων, ή ακόμα και προγραμμάτων αμφίβολης διαδραστικότητας για το δήμο μας, θα μπορούσε να το πράξει και καθήμενος στο γραφείο του, κάνοντας χρήση των απεριόριστων του ικανοτήτων σχετικά με την τεχνολογία .

Εξάλλου πλέον η πληροφορική και οι νέες της δυνατότητες σε μεταφέρουν σε όλο τον κόσμο για να γνωρίζεις και να συμμετέχεις στις νέες εξελίξεις, χωρίς να χρειάζεται να περνάς ατελείωτες ώρες αναμονής στα αεροδρόμια και να αποκτάς περισσότερες ώρες πτήσης από ένα πιλότο σε μαχητικό της αεροπορίας .

Ο Δήμαρχος πρέπει να βρίσκεται εκεί που τον έθεσαν οι πολίτες, δίπλα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου και το μόνο που δεν έχει καταφέρει ο   κ. Δήμαρχος, είναι αυτό ακριβώς .

Αν στον κ. Παπαστεργίου αρέσουν τόσο πολύ τα ταξίδια και οι παγκόσμιες εμπειρίες θα του προτείναμε να επιχειρήσει να εκλεγεί το 2019 καλύτερα ευρωβουλευτής και όχι εκ νέου Δήμαρχος , ώστε να συνδυάσει με τον πιο ταιριαστό τρόπο και τα ταξίδια και την πολιτική του ενασχόληση. Με τις ευχές μας…

Από τον Ζαγοράκη χίλιες φορές καλύτερος θα είναι.  


Τρίκαλα  26  Μαρτίου 2018
ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

 

 

Επιστροφή