Δείτε το νέο βίντεο του Τσίπρα με τα κόκκινα χαλιά και τους ξένους ηγέτες

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Δείτε το νέο βίντεο του Τσίπρα με τα κόκκινα χαλιά και τους ξένους ηγέτες

Η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα, είναι το μήνυμα που θέλει να εκπέμψει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο νέο βίντεο που ετοίμασε το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου.

Στο σποτάκι, διάρκειας δύο λεπτών και πέντε δευτερολέπτων, ο Αλέξης Τσίπρας κατεβαίνει τα σκαλιά, περιμένει ξένους ηγέτες στο γραφείο του, γράφει στον φορητό υπολογιστή του, μιλάει στο τηλέφωνο, σκέφτεται, χαμογελάει, χερονομεί συνομιλώντας με τον Άνχελ Γκουρία του ΟΟΣΑ, κυρίως όμως περπατά πάνω στο κόκκινο χαλί... Περίπου στο ένα τρίτο του βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το πρωθυπουργικό γραφείο ο Αλέξης Τσίπρας κινείται πάνω σε κόκκινο χαλί.

Το γεγονός δεν είναι τυχαίο. Οι εμπνευστές του βίντεο θέλουν να εμπεδωθεί η εικόνα σε όσους δουν το σποτάκι ότι η υποτιθέμενη κανονικότητα είναι συνυφασμένη με τη θητεία του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού. Και θέλουν να περάσουν υποσυνείδητα το μήνυμα ότι η Ελλάδα ξαναγίνεται μια χώρα... κανονική με πρωθυπουργό Τσίπρα, άρα οι πολίτες -εάν επιθυμούν ηρεμία και ομαλότητα- θα πρέπει να επιλέξουν και πάλι Τσίπρα για... πρωθυπουργό.

Για να ενισχύσει το προφίλ του ηγέτη, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να συνομιλεί με ξένους ηγέτες: τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Μοσκοβισί και τον πρόεδρο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης Άνχελ Γκουρία.

Αλέξης Τσίπρας - HTAN ΔΙΚΑΙΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΒΙΝΤΕΟ
Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται.
Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

BΑΛΤΕ ΗΧΟ. HTAN ΔΙΚΑΙΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΒΙΝΤΕΟ
Ο Αλέξης Τσίπρας πρωταγωνιστής σε νέο βίντεο «ήταν δίκαιο έγινε πράξη»
Νέο βιντεάκι του Μαξίμου για την «επιστροφή στην κανονικότητα» -Πρωταγωνιστεί ο Τσίπρας [βίντεο]

Τάκης Μουσσάς
25 Χρόνια Δημοσιογράφος
360 Ημέρες Πολιτικός Κρατούμενος του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή