"Κολοτούμπα" και ο... Thanassis ο kommounistis ? !!! (χάθκαμαν...!)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
"Αμερικανιές" από γνήσιο κομμουνιστή; Δεν το πιστεύω...!!!

Μια φωτογραφία από το "ψυγείο" (βγήκε πριν κανα χρόνο) διάλεξαν από το γραφείο της ( ελεεινής και τρισάθλιας ) προπαγάνδας του δήμου να μας... "θυμίσουν" ότι ο δήμαρχος είναι "κάργα" (και το δείχνει)  κατά της βίας απέναντι στις γυναίκες.

Τόσο... "πετυχημένη", "ηρωική" και... "συμβολική" θεωρούν την πόζα και μας την ξανα "πλασάρουν";

Τέτοια κάνουν στο... "Αμέρικα" !

Μερικοί βιάστηκαν να συμπεράνουν ότι ο... σοβιετολάγνος, Ειδικός Σύμβουλος Δ. Τρικκαίων - Εκπρόσωπος Τύπου - Δημοσιογράφος - Ιστορικός - Mayor's - Special Advisor - Press Representantive - Journalist - Historian - Thanassis Michalakis "αναγκάζεται" να κάνει... "Αμερικανιές" !!!

Και λένε "αναγκάζεται", γιατί δεν μπορεί (λένε) να υπάρξει άλλη ερμηνεία.

Κι όμως, εγώ, πιστεύω άλλοι, (άλλος) είναι ο εμπνευστής.

Σε πρώην στρατιωτικό που υπηρετεί στον δήμο (σαν μισθοφόρος) πάει το μυαλό μου...

Αυτοί κάνανε τέτοια επί... "επαναστάσεως" !
(Αν δω φωτογραφίες Παπαστέργιου  σε  σχολεία και δημόσια κτίρια  "ΑΥΤΟΣ" είναι σίγουρα, θα είμαι σίγουρος ποιός τόκανε...)

Στηρίζω λοιπόν σαν γνήσιος λαικοδεξιός δημοκράτης (του δημοκρατικού τόξου) τον σ.φ. Thanassis.
Δεν μπορεί να το έκανε αυτό ο σ.φ. Thanassis.

Εκτός και εάν...:
"Κολοτούμπα" και ο Thanassis !


 

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δ. Τρικκαίων: ΣΤΟΠ στην έμφυλη βία

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις στα σχολεία της Β/βάμιας εκπαίδευσης, από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Τρικκαίων

Για άλλη μια χρόνια, ύστερα από προσκλήσεις διευθυντών/τριών και αρμόδιων καθηγητών/τριών για τις ενημερωτικές δράσεις στα σχολεία της Β/βάμιας εκπαίδευσης, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποίησε ενημερωτικές συναντήσεις με μαθητές και μαθήτριες της Β/βάθμιας εκπαίδευσης.


 
Στα Γυμνάσια, πραγματοποιήθηκαν συνολικά εφτά παρουσιάσεις, οι οποίες εντάχθηκαν  στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας καλύπτοντας την ενότητα «Έμφυλες Ταυτότητες», όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες έρχονται σε επαφή με τις έννοιες του βιολογικού και κοινωνικού φύλου, συζητούν για τους ρόλους των δύο φύλων, για τα στερεότυπα που σχετίζονται με αυτούς, καθώς και για την ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Τις παρουσιάσεις στο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας και στο 3ο Γυμνάσιο Τρικάλων, ανέλαβε η κοινωνιολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου, κ. Ευτυχία Ασλάνογλου, ενώ εκείνες που πραγματοποιήθηκαν στο Μουσικό Γυμνάσιο, η ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου, κ. Βασιλική Γκουγκουστάμου.

Οι παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Γυμνάσια ήταν οι εξής:
- Μουσικό Γυμνάσιο Τρικάλων: δύο παρουσιάσεις, στα τρία τμήματα της Ά τάξης
-Γυμνάσιο Φαρκαδόνας: δύο παρουσιάσεις στα τμήματα της Ά και ΄Β τάξης
-3ο Γυμνάσιο Τρικάλων: τρεις παρουσιάσεις στα τρία τμήματα της ΄Γ τάξης


Στα Λύκεια, κάποιες από τις θεματικές που αναπτύσσονται και συζητούνται με τους μαθητές και τις μαθήτριες μεταξύ άλλων είναι, οι έμφυλοι ρόλοι και η ανισότητα, τι σημαίνει υγιής και μη υγιής  συντροφική σχέση και πώς την αντιλαμβάνονται οι μαθητές και οι μαθήτριες, τα πρώτα σημάδια που την προσδιορίζουν, το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών, και οι τρόποι που μπορεί καθένας και καθεμία να βοηθήσει.Πραγματοποιήθηκαν συνολικά πέντε παρουσιάσεις από την κοινωνιολόγο του Συμβουλευτικού Κέντρου και πιο συγκεκριμένα :


-στο 7ο Λύκειο Τρικάλων: τέσσερις παρουσιάσεις -στα τμήματα της ΄Γ τάξης και μία σε τμήμα της ΄Β τάξης.
-στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου: παρουσίαση στο τμήμα των βρεφονηπιοκόμων του σχολείου.

Η επαφή για άλλη μια χρονιά με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β/βάθμιας εκπαίδευσης αναπτύσσοντας τις παραπάνω θεματικές, μόνο θετικά μπορεί να αποτιμηθεί, και αποδεικνύει  για άλλη μια φορά πόσο «τα παιδιά» μπορούν να μας εκπλήσσουν με τις ιδέες, τους προβληματισμούς και την ευαισθησία τους, αλλά πάνω από όλα υπενθυμίζει αυτό που ξεχνάμε συχνά ‘οι μεγάλοι’:  ότι υπάρχει πάντα ελπίδα και περιθώριο για αλλαγή ‘αλλαγή από τη νέα γενιά για μια πιο ισότιμη κοινωνία στο μέλλον, με σεβασμό  στη διαφορετικότητα, με πιο ενεργό ρόλο στη μη ανοχή της έμφυλης βίας.

Κείμενο:  Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Τρικκαίων


(Φωτο δημάρχου ?)


Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Για το fatsimare

To δεξι μπακ

Ποιός διάλεξε την φωτο, οέο?Γνήσια Αμερικάνικη φωτο (τυχαία) από google images


 

 

 

Επιστροφή