Δέος και συγκίνηση: Ευλογημένο στυλό στις Πανελλήνιες άρχισε ξαφνικά να γράφει μηνύματα κατά των ξένων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Δέος και συγκίνηση: Ευλογημένο στυλό στις Πανελλήνιες άρχισε ξαφνικά να γράφει μηνύματα κατά των ξένων
Ο νεαρός μαθητής αναγκάστηκε τελικά να χρησιμοποιήσει μη ευλογημένο στυλό

Ένα θαυματουργό περιστατικό με ένα από τα ευλογημένα στυλό που μοίρασε η Εκκλησία, το οποίο άρχισε ξαφνικά να γράφει μηνύματα κατά των αλλοδαπών και των αλλόθρησκων, είδε πριν από λίγο το φως το δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια των εξετάσεων στην Έκθεση, στυλό που είχε προμηθευτεί γονιός μαθητή από την Εκκλησία άρχισε να γράφει συνθήματα κατά των αλλοδαπών, αντί του θέματος στο οποίο έπρεπε να απαντήσει ο μαθητής.

Όπως αναφέρει ο νεαρός, ενώ ξεκίνησε να απαντά στο θέμα, το στυλό ξαφνικά άρχισε να γράφει στην κόλλα μηνύματα με κεφαλαία γράμματα όπως «ΕΞΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ», «ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘAIΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΙΟΩΣΟΥΝ ΤΩΝ MΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ» καθώς και μηνύματα κατά των ομοφυλοφίλων όπως «ΦΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΟΥΣ», πολλά από τα οποία μάλιστα ήταν ανορθόγραφα.

Μάταια ο μαθητής προσπάθησε να συνεχίσει να γράφει την απάντηση που ζητούσε το θέμα, ενώ στο τέλος αναγκάστηκε να προμηθευτεί μη ευλογημένο στυλό από συμμαθητή του, με τεράστιο κίνδυνο να μη γράψει καλά.

Παρόμοια περιστατικά αναφέρθηκαν και σε άλλα εξεταστικά κέντρα, με κάποια στυλό να αρνούνται να λειτουργήσουν σε χέρια παιδιών που δεν είναι 100% Ορθόδοξοι Έλληνες.

Επιστήμονες, πάντως, που κλήθηκαν να εξηγήσουν το φαινόμενο τονίζουν πως είναι η πρώτη περίπτωση που γνωρίζουν στην οποία στυλό επιδεικνύει μισαλλόδοξη συμπεριφορά, ενώ με έκπληξη διαπίστωσαν μάλιστα πώς κάποια από αυτά αρνήθηκαν να συνυπάρξουν ακόμα και με απλά στυλό που δεν ήταν ευλογημένα, πηδώντας έξω από την κασετίνα.

Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή