KOΡΥΦΑΙΟ: Βρέθηκε δήμος στην Ελλάδα πιό "παπατζής" από τον δικό μας !!!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
KOΡΥΦΑΙΟ: Βρέθηκε δήμος στην Ελλάδα πιό

Αν είναι "αλήθεια" αυτά που διαβάζουμε, δήμαρχε sorry, πρέπει να ληφθούν "μέτρα" !- Mας περνάει στο... "παπατζιλίκι" ο Δήμος Κατερίνης

- Πανικός στο επιτελείο"προπαγάνδας"Παπαστέργιου (του β')

Μας κλέβουν την πανελλήνια πρωτιά...!

Αν είναι αλήθεια, "θα πέσουν κεφάλια" στο γραφείο τύπου και προπαγάνδας του δήμου...


Διαβάζουμε:Google και Δήμος Κατερίνης καινοτομούν για την ανάπτυξη

Στην Πέτρα Ολύμπου συνδιοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία από την Google και τον Δήμο Κατερίνης, εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: “Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις” στο πλαίσιο της δράσης, «Grow Greek Tourism Online», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Πέτρας.Το σεμινάριο στο οποίο συμμετείχαν περίπου 1800 άτομα, προλόγισε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Πέτρας, Νίκος Ζιώγας, ενώ τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ο Δήμος Κατερίνης καινοτομεί.

Ο Δήμος Κατερίνης πρωταγωνιστεί σε πανελλαδικό επίπεδο με τη συνεισφορά του στη δημιουργία υποδομών και ενίσχυσης της ανάπτυξης μέσα από καινοτόμες δράσεις και νέες τεχνολογίες αλλά προπάντων μέσα από τη δημιουργία και εμπέδωση κουλτούρας εξωστρέφειας, ανταγωνιστικότητας και ανάδειξης της τοπικής μας κληρονομιάς και περιβάλλοντος.

Ανοίγουμε το δρόμο με ανάπτυξη για όλους, ενδυναμώνουμε τον δημότη ώστε να μπορεί να διαμορφώνει το μέλλον του. Βλέπουμε την ανάπτυξη ως δρόμο προς την ευημερία και εργαλείο παραγωγής κοινωνικών υπεραξιών».

Ανέφερα προηγουμένως ότι η ανάπτυξη είναι μία ενεργειών, δράσεων. Εμείς εδώ στον δήμο Κατερίνης, πιστεύουμε και το έχουμε κάνει πράξη, ότι η ανάπτυξη είναι πρωτίστως θέμα όχι απλά οικονομικής επιβίωσης από την έναρξη της εποχής της κρίσης, αλλά είναι θέμα κουλτούρας σε επίπεδο επιχειρηματιών, κοινωνικών παραγόντων και φυσικά πολιτών.

Πήραμε την ευθύνη επάνω μας. Δεν περιμέναμε και δεν περιμένουμε από την εκάστοτε κεντρική κυβέρνηση την ανάπτυξη αλλά εμείς, στον τόπο μας δημιουργούμε υποδομές και νοοτροπία που την ενισχύουν ουσιαστικά».

Ακολούθησαν οι προγραμματισμένες εισηγήσεις και ειδικότερα μία σύντομη περιγραφή του σχεδίου Olympetra και των όσων έχουν υλοποιηθεί έως σήμερα από τον Χρήστο Πεολίδη, εμπνευστή του Olympetra, ενώ με θέμα «Πιερία: Από τον παραδοσιακό στον σύγχρονο τουριστικό προορισμό.


Νέα δεδομένα – Νέες Πρακτικές» μίλησε ο Λευτέρης Μωυσιάδης, Δημοσιογράφος – Σύμβουλος Επικοινωνίας, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Τελειώνει η εποχή του αορίστου και ξεκινάμε μαζί την εποχή του συγκεκριμένου, για να ξέρουμε και προς τα που θελουμε να πάμε αλλά και με ποιον τρόπο. Και στο δρόμο προς το αύριο πρέπει να πάρουμε θέση με σιγουριά και αισιοδοξία”.

Παράλληλα, «Σεμινάριο ψηφιακών δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του τουρισμού από το Grow Greek Tourism Online της Google» ήταν το θέμα που παρουσίασε ο Δημήτρης Σερίφης, Nelios, ενώ ο Κλεομένης Κάκκαλος, Προγραμματιστής – Ερευνητής και Application Developer επικεντρώθηκε στην παρουσίαση της εφαρμογής «Olympus Companion», ενός χρήσιμου εργαλείου για τους επισκέπτες, ορειβάτες και αναρριχητές του Ολύμπου.

Γενικότερα, μέσα από τo σεμινάριο, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους.

Στον επίλογο διατυπώθηκαν συμπεράσματα και προτάσεις από τους Χρήστο Πεολίδη και Λευτέρη Μωυσιάδη.

Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.Για το fatsimare

Το σκλι του Μπουζαλή

ΗΤΤΑ...!!!
Σύντροφε Θανάση (του γραφείου τύπου), έχουμε... "πρόβλημα !!!
Άμεση απάντηση του γραφείου τύπου του δήμου (!):

Για το Press Office

Αγαπητό σκλι του Μπουζαλή, προβοκάτορα, κανένα"πρόβλημα"...
(Σ'έχω έτοιμο...!)


-Thanassis Michalakis
- Mayor's Special Advisor
- Press Representantive Journalist
- Historian 

 

Επιστροφή