Απορία για καιρικό φαινόμενο που είναι σε εξέλιξη στα Τρίκαλα !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Απορία για καιρικό φαινόμενο που είναι σε εξέλιξη στα Τρίκαλα !

Την... "απορία" την διαβάζουμε στην trikkipress μία από τις λίγες ιστοσελίδες της πόλης που ασχολείται και αναλύει καιρο-πολιτικά "φαινόμενα" όπως αυτό που λαμβάνει χώρα (με αυξομειούμενη ένταση) τα τελευταία 4 χρόνια στην πόλη μας.


Βρήκαμε ενδιαφέρουσα την "κριτική" της τελευταίας παράστασης αυτή που παίζεται με τα... ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια από τον Δημοτικό Θίασο Παπαστεργίου (σκηνοθεσία e-vens-trikala) και την αναδημοσιεύουμε.Τρίκαλα – Μα όλα θέατρο είναι ;

Από το φθινόπωρο του 2016,η Αλβανική αστυνομία χρησιμοποιεί 11 ηλεκτροκίνητα περιπολικά (βλέπε enikonomia,gr).
Ο υπουργός Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι, μιλώντας για τη σημασία της πράσινης ενέργειας, δήλωσε ότι «η Αλβανία είναι η μόνη χώρα στην περιοχή και μία από τα 5 στην Ευρώπη, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα».

«Αυτά τα περιπολικά δεν χρησιμοποιούν ούτε σταγόνα καυσίμων. Φορτώνουν σε απλή πρίζα και τα έξοδα τους είναι ασήμαντα, λιγότερο από το κόστος ενός καφέ την ημέρα.
Τα αυτοκίνητα αυτά ξοδεύουν μόνο 1 ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα. Ενώ ένα κανονικό αυτοκίνητο της αστυνομίας στα 100 χιλιόμετρα ξοδεύει 25 ευρώ», είπε.

Να σημειωθεί, ότι πρόκειται για τα πρώτα 11 ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μάρκας «wolksvagen» και οι αρχές ανακοίνωσαν ότι αποσκοπούν, βήμα- βήμα, να αντικαταστήσουν το σύνολο του στόλου των αυτοκινήτων της αστυνομίας με τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας .Παρ`όλα αυτά σύμφωνα με τα τζουκ μποξ των Τρικάλων και τα παπαγαλάκια των Αθηνών,τα Τρίκαλα για μια άλλη φορά πρωτοπορούν.


                                
Κι όλα αυτά, με μία αντιπολίτευση στο Δήμο Τρικκαίων,που η σιωπή και η πλήρη ανυπαρξία της,ακόμη και σε μείζονα ζητήματα, όπως του σκανδάλου (1 εκατ ευρώ) της γέφυρας Καλατράβα είναι σαφώς ύποπτη.


Πλήρης άπνοια στα Τρίκαλα.
H μάλλον "Φυσάει Ανάποδα" αφού... "δεν φυσάει τίποτα"

(αφού δεν φυσάει κόντρα, δεν φυσάει Λάππας, δεν φυσάει Καίκης, δεν φυσάει  Δ. Χατζηγάκης, δεν φυσάει Γ. Μητσιούλης, δεν φυσάει τίποτα...).EINAI N' AΠΟΡΕΙΣ...

Μα να μην... "φυσάει" κανείς;!!!
Μα όλα θέατρο είναι ;


Για το fatsimare
Tα sklia του Μπουζαλή(Τι να κάνουμε, είμαστε... "θεατρόφιλοι" οι Τρικαλινοί...!)

 

 

Επιστροφή