Ο "φουκαράς από τα Τρίκαλα" !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο

- Σήμερον - Έγχρωμον - Κατάλληλον - Κωμωδία - (ίσως και... κωμικοτραγωδία)

Είχαμε τον "Δήμο απ' τα Τρίκαλα" με τον Χατζηχρήστο, την "Παριζιάνα από τα Τρίκαλα" με την Βλαχοπούλου, τώρα έχουμε και τον "φουκαρά από τα Τρίκαλα" με τον Σάκη Παπαδόπουλο σε σενάριο και σκηνοθεσία Πάνου Καμμένου...

Πρόκειται για μία πολιτική κωμωδία που περιγράφει γλαφυρά την κωμικοτραγική πλευρά της σημερινής πολιτικής κατάστασης με κύριο στοιχείο ένα "καυγαδάκι" σε μια όμορφη Ελληνική οικογένεια, την περίφημη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...


*Προσοχή: Η ταινία κυκλοφορεί και με εναλλακτικό τίτλο "Φουκαράδες και ρουσφέτια", μην μπερδευτείτε... 

Η... ταινία:


Καμμένος: Ο φουκαράς ο Παπαδόπουλος μου ζήτησε στρατιωτικό ρουσφέτι - «Ασε μας αγόρι μου...»«Φουκαρά» χαρακτήρισε ο Πάνος Καμμένος τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες δεν σταμάτησε να επιτίθεται στον ΥΠΕΘΑ.


Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο  Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «φουκαρά από τα Τρίκαλα», που όπως είπε «ήρθε να μου ζητήσει ρουσφέτια αλλά του είπα αγόρι μου, φύγε, δεν κάνουμε πλέον ρουσφέτια και από τότε τα έχει βάλει μαζί μου».

Με τον τρόπο αυτό θέλησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ να απαντήσει όχι μόνο στην αναφορά του Σάκη Παπαδόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ πως «δεν μπορούμε να πάμε με τον Καμμένο έως τον Οκτώβριο», αλλά κυρίως στα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Παραπολιτικά 90,1 την Κυριακή (14.10.2018). Ο Σάκης Παπαδόπουλος κάλεσε τον πρωθυπουργό να απομακρύνει τον Πάνο Καμμένο όχι μόνο από το υπουργείο Άμυνας, αλλά από την κυβέρνηση γενικότερα.

«Θα ήταν έντιμο και για εκείνον και για μας να φύγει από το υπουργείο Άμυνας. Δεν γίνεται να διαφωνεί ο υπουργός Άμυνας με τον υπουργό Εξωτερικών. Θεωρώ ότι θα ήταν ένα σενάριο τίμιο να φύγει από την κυβέρνηση. Μπορεί να στηρίζει την κυβέρνηση για όλα τα ζητήματα που θέλει, για την κάθαρση, για την οικονομία, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τις μεταρρυθμίσεις που οφείλουμε να κάνουμε και να έχει την διαφορετική του άποψη γύρω από το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτό είναι δικαίωμα του, θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να είναι υπουργός Άμυνας», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Σημείωσε δε ότι ο Πάνος Καμμένος θα μπορούσε να είναι σε ένα υπουργείο που να μην έχει σχέση ούτε με τις αρμοδιότητες του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Πηγή: iefimerida.gr

Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) για Καμμένο: Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον κύριο

Ο... "φουκαράς" Παπαδόπουλος απαντά στον κυβερνητικό εταίρο για το "ρουσφέτι" που ζήτησε

«Από τον Πάνο Καμμένο, ζήτησα επίσημα να ικανοποιήσει ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Να παραχωρήσει ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο στα Τρίκαλα για να αξιοποιηθεί. Δεν θα ασχοληθώ όμως άλλο με αυτόν τον κύριο.

Απάντησε σ’ αυτόν ήδη ο κ. Σκουρλέτης και πολλοί άλλοι», διευκρινίζει στα parapolitika.gr ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.

Κατά την σημερινή του εμφάνιση στην ΕΡΤ, ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στις επιθέσεις και στην κριτική που δέχεται από μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και υπουργούς, απευθύνθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλο, τον οποίο αποκάλεσε «φουκαρά» και υπογράμμισε ότι «Βάζουν τον φουκαρά τον Παπαδόπουλο να μου κάνει επιθέσεις.

Πηγή: parapolitika.grΓια το fatsimare

Το σκλι του Μπουζαλή
(Αφεντικό αυτό το "έργο" δεν "χάνεται" με τίποτα...)


 
 

 

Επιστροφή