Όταν οι... (big) καινοτομίες του Δήμου Τρικκαίων προκαλούν πανικό (...)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Όταν οι... (big) καινοτομίες του Δήμου Τρικκαίων προκαλούν πανικό
Kαι... χαράσσουν στρατηγικές προκαλώντας "παγκόσμιο" ενδιαφέρον.!
(Είπαμε, οι... λακούβες - λακούβες, και η καινοτομία - καινοτομία !!!)



Συμπολίτες, "ΦΑΤΕ" ένα ακόμα δελτίο τύπου του δήμου να νοιώστε... "περηφάνεια" γι αυτά που κάνει ο δήμος μας...


WE LOVE TRIKALA...!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνέδριο της πολυεθνικής BIC στα Τρίκαλα

Στελέχη της εταιρείας χαράσσουν στρατηγική και επισκέπτονται τις καινοτομίες του Δήμου Τρικκαίων


Τον Δήμο Τρικκαίων επέλεξε τμήμα της πολυεθνικής εταιρείας BIC για να πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριό της για το 2018.

Το Annual Planning Meeting της BIC Ελλάδας – καταναλωτικά προϊόντα πραγματοποιείται το τριήμερο 21-23 Νοεμβρίου 2018 στην πόλη των Τρικάλων.



Οι 65 σύνεδροι, από την Ελλάδα και με προσκεκλημένους από την Τουρκία, επισκέφθηκαν τον Δήμο Τρικκαίων σε μια γνωριμία για τα ζητήματα καινοτομίας στη σκέψη και στην πράξη.

Ο Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, Τουρκίας, Καυκάσου και Κεντρικής Ασίας κ. Κωνσταντίνος Fischer και τα στελέχη της εταιρείας, ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου για όλα τα ζητήματα ου αφορούν στις δράσεις και τα επιτεύγματα του Δήμου.

Κυρίως, η συζήτηση εστίασε στα θέματα της αλλαγής της λογικής, ως «εργαλείου» που αλλάζει τη ζωή των πολιτών. Ταυτοχρόνως, έγινε διαλογική συζήτηση με περιεχόμενο τον τρόπο λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης και τις ομοιότητες ή/και διαφορές με τον ιδιωτικό τομέα, ενώ τέθηκε πλήθος ερωτήσεων για την αποδοχή των αλλαγών και δράσεων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στον Δήμο Τρικκαίων.



Ακολούθως, έγινε μια ενδελεχής παρουσίαση του Smart Trikala και των όσων αυτό προσφέρει στη βελτίωση της ζωής των πολιτών: από την εξοικονόμηση πόρων μέσω του «έξυπνου φωτισμού» και την ολοκλήρωση της πιλοτικής λειτουργίας της στάθμευσης, μέχρι τον τρόπο βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πολιτών από το σύστημα «20000».


 
Τα στελέχη της εταιρείας επισκέφθηκαν, επίσης, τον μύλο των Ξωτικών, όπου οι εργασίες για να υποδεχθεί τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους για 8η χρονιά, σχεδόν ολοκληρώθηκαν. Επίσης, στον ίδιο χώρο ετοιμάζεται και η Smart Farm, που μαζί με το Εκπαιδευτικό Κέντρο για Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, θα αποτελούν πόλο έλξης για μαθητές/τριες και μετά τον φετινό Μύλο των Ξωτικών.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων



Για το fatsimare
Το σκλι του Μπουζαλή
(νηστικό, κόπρος...)

Mήτσο, κα'να..."big κοκκαλάκι" προς τα δω ?

 

 

 

Επιστροφή