ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πρόκληση - παρανομία σε ταβέρνα - γιάφκα χωριού των Τρικάλων...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πρόκληση - παρανομία σε ταβέρνα - γιάφκα χωριού των Τρικάλων...!

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών του δήμου έχουν μπεί οι φωτογραφίες (παράνομης?)  μάζωξης μιας οργάνωσης που αυτοαποκαλείται "Μένουμε Τρίκαλα"
Η διοικούσα επιτροπή της οργάνωσης που κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί και ως παρα...δημοτική θα διεκδικήσει τον Δήμο Τρικκαίων στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το «τραπέζωμα» έγινε σε ταβέρνα - γιάφκα χωριού του Δήμου μακριά από τα βλέμματα περιέργων αλλά και της δημοτικής αστυνομίας (λόγω του γνωστού ρατσιστικού νόμου Παπαστέργιου).- Στα υπόγεια της Ασκληπιού σήμανε συναγερμός.
- Αμέσως ενημερώθηκε ο Δήμαρχος...

Ο "αρχηγός" της δημοτικής αστυνομίας (ο γνωστός με την καμπαρντίνα, ήταν υπηρεσία "δίωξης" στα Μανάβικα) διέταξε επείγουσα Προκαταρκτική εξέταση/προανάκριση και έδωσε εντολή να γίνει συγκέντρωση των φωτογραφιών που αφελώς και λόγω επαναστατικής απειρίας ανέβασε στο facebook εις εκ των αρχηγών της οργάνωσης Χρόνης Αγορίτσας (Περιφερειάρχης των ΑΝΕΛ)Τα ευρήματα των εργαστηρίων - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ήταν θέμα χρόνου τα λαγωνικά του δήμου να ανακαλύψουν "λαυράκι" και να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες...


(Εξασφαλίσαμε απόρρητα στοιχεία των διωκτικών αρχών)


Φαίνεται καθαρά ότι οι φωτογραφίες έχουν φάει "φωτοσοπιά", έχουν σβήσει τα τσιγάρα από τα χέρια, έχουν εξαφανιστεί τα τασάκια...!


Αν και οι δράστες προσπάθησαν με φωτομοντάζ να σβήσουν τα επίμαχα στοιχεία (τσιγάρα και τασάκια) τα τεχνολογικά γατόνια των εργαστηρίων του e-vent-trikala εντόπισαν τις παράνομες πράξεις.

Το πόρισμα

Εντός της εβδομάδος αναμένεται να συνταχθεί πόρισμα που θα σταλεί περαιτέρω και εκτός απροόπτου θα σχηματιστεί δικογραφία...


ΦΩΤΟ που τα λέει "ΟΛΑ"...


Οι αρχηγοί της "παρα...δημοτικής" - αντιρατσιστικής οργάνωσης γνωστοί Γαρδικιώτες οπλαρχηγοί της Κυβέρνησης των ΣυριζΑνελ Αγορίτσας και Παρθένης έχοντας στη μέση τον Γιάννη Κεμανίδη γνωστό για τις... επαφές του με... ύποπτα άτομα κατά το παρελθόν.


Σημειωτέον (προσέξτε) οι δύο κρατούν στα χέρια "αντικείμενα" που στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί και ως "όπλα" για... αντιδραστικές πράξεις και ήταν στην παρανομία !


Ο Τίτλος και το σύνθημα

"Μένουμε Τρίκαλα καπνίζοντας όπως παλιά...!"

"Tα Τρίκαλα αρχίζουν το κάπνισμα" είναι θέμα ρατσισμού !(Ο Τίτλος και το σύνθημα της νέας παραδημοτικής - αντιρατσιστικής οργάνωσης που έρχεται να ταράξει τα πολιτικά "νερά" στα Τρίκαλα)
Για το fatsimareΤο σκλι του Μπουζαλή  

Σύντροφοι,  ΑΝ προσθέσετε στο "πρόγραμμα" της οργάνωσης ΝΑΙ στο τσιγάρο ΟΧΙ στον "μπάφο" και τα σκληρά, ΠΡΟΣΧΩΡΩ...!


(Πρόσφατα έκανα αίτηση για "Μπατσόσκυλο" στη δημοτική αστυνομία αλλά δεν.. με παίρνουν λόγω... φρονημάτων !)

 

 

Επιστροφή