Η... ονειροπαρμένη δημοσιογράφος και ο θαυμασμός της για τα Τρίκαλα !!!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η... ονειροπαρμένη δημοσιογράφος και ο θαυμασμός της για τα Τρίκαλα
We love Trikala...!

Η δημοσιογράφος που δεν πρέπει να πάτησε ποτέ της το πόδι στην πόλη μας και το εγκωμιαστικό άρθρο της...!Στη φωτο (δεξιά) τμήμα του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ της Ελλάδος(Και τρολάρισμα με Αλβανικό ποδηλατόδρομο από τον Ενεργό πολίτη που με έκπληξη το ανακάλυψε...)
Τα Τρίκαλα της... Αλβανίας και η εικονική πραγματικότητα


Όχι δεν είναι κάποια μεγάλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα όπως Παρίσι, Βερολίνο κλπ…

Η φωτογραφία είναι από τα Τίρανα της Αλβανίας … Εκεί που δεν έχουν την πιο έξυπνη πόλη, που δεν έχουν 5G, δεν έχουν λεωφορεία χωρίς οδηγό, αλλά έχουν ποδηλατοδρόμους αξιοπρεπείς και προφυλαγμένους από τα αυτοκίνητα… και πανέμορφα πεζοδρόμια με κυβόλιθους….

Ισως από τον δήμο να στέλνατε μια τέτοια φωτογραφία στην… απίστευτη δημοσιογράφο (Λίλα Σταμπούλογλου του Protagon) που δεν πρέπει να πάτησε ποτέ της το πόδι στην πόλη και να λέγατε πως είναι από τα Τρίκαλα, θα το πίστευε και θα έγραφε ακόμη ένα άρθρο…

Χ.Κ.
Διαβάστε ΕΔΩΓια το fatsimare

H μαϊμού του Καραμέτου


Βρε σεις, μπας και έχουν τίποτα... "μυστικά κονδύλια" στον δήμο και λαδώνουν κόσμο να γράφει διθυραμβικά σχόλια?

Δεν εξηγείται αλλιώς...!

Και λίγο... Σανό! (Σχόλιο Δημήτρη Παπαθανασίου στο fb)Και όμως... ακόμα δεν ενεργοποιήθηκαν τα αντανακλαστικά του Gurdian, της Καθημερινής και του Protagon μπροστά στην καινοτόμα πρόταση του Δήμου Τρικκαίων σχετικά με τη απεικόνιση της φάτνης:

Σανό αρκετό για όλους...

 

 

Επιστροφή