Δήμαρχε, κάντο "έξυπνα" όπως η Βιρτζίνια στη Ρώμη...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Δήμαρχε, κάντο

Μόνο έτσι θα βουλώσουμε τις λακούβες στην πόλη. (Μπορείς...)

Ρώμη: O στρατός αναλαμβάνει να κλείσει τις λακκούβες στους δρόμους διαβάζουμε στο ΑΠΕ (Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων)

Μία νέα αποστολή (καθόλου επικίνδυνη) πρόκειται να αναλάβει ο Ιταλικός Στρατός

Ψηφίζεται από το Κοινοβούλιο μέτρο που κατέθεσαν τα Πέντε Αστέρια για να μπορεί ο στρατός να αποκαταστήσει τις λακκούβες που χάσκουν στη Ρώμη, οι οποίες είναι αιτία δυστυχημάτων και τραυματισμών πεζών και οδηγών αυτοκινήτων.

Σαράντα εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν για το 2019 και άλλα είκοσι εκατομμύρια ευρώ για το 2020, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Αρχικά το συγκεκριμένο μέτρο είχε απορριφθεί από την αρμόδια επιτροπή του ιταλικού κοινοβουλίου, αλλά το κίνημα Πέντε Αστέρων το ξαναπαρουσίασε.

Εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοστρώματος, ποδηλάτες που έπαιρναν μέρος στον Γύρο της Ιταλίας αρνήθηκαν να περάσουν από την Ρώμη και ζήτησαν να ακυρωθεί η συγκεκριμένη διαδρομή!

Παράλληλα με τον Στρατό, για την βελτίωση της κατάστασης των δρόμων της Αιώνιας Πόλης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και εθελοντικές οργανώσεις, μέλη των οποίων, τα τελευταία τρία χρόνια, έκλεισαν πάνω από 5.000 λακκούβες. (Πηγή: ΑΠΕ)
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝΛέτε να γίνει το ίδιο και στα Τρίκαλα;!!!

Δεν αποκλείεται, αν το πάρει χαμπάρι ο δικός μας ο Μήτσος που είναι "μανούλα" σε μη κοστοβόρες παρεμβάσεις και... δωρεές θα ζητήσει βοήθεια-συνδρομή από τον Ελληνικό Στρατό και να δούμε στους δρόμους των Τρικάλων τη ΣΜΥ με... πτυοσκάπανα να βουλώνει λακκούβες !!!Για το fatsimareΤο δεξί μπακ (αντιφιλελέ...)Περιφερειάρχα Χρόνη, "βόηθα" την κατάσταση, πάρε κανένα τηλέφωνο στον Πάνο...(πτυοσκάπανο Greek Army) 

Η Βιρτζίνια Ράτζι δήμαρχος της Ρώμης

"Έργα και ημέρες"


Η νεαρή δήμαρχος Ρώμης από το Κίνημα Πέντε Αστέρων βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη για κατάχρηση εξουσίας και παράνομους διορισμούς.

Τα παρασκηνιακά σενάρια που την θέλουν είτε να απομακρύνεται από τη θέση της δημάρχου είτε να παραιτείται πληθαίνουν.


Το μοναδικό της έργο ! (βρε "κάτι" μου θυμίζει...!)

Η Βιρτζίνια Ράτζι είναι μία Δήμαρχος που φαίνεται ότι θέλει να επιβάλει την τάξη στη Ρώμη. Εκτός από την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε δημόσιους και εξωτερικούς χώρους, από τις 10 μ.μ. και μέχρι τα μεσάνυχτα απαγορεύεται η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από γυάλινα δοχεία σε εξωτερικούς χώρους ενώ μετά τα μεσάνυχτα η απαγόρευση επεκτείνεται σε περιορισμούς όλων των...δοχείων.

Παράλληλα, απαγορεύει και σε όλα τα μπαρ και τα εστιατόρια να πωλούν αλκοόλ μετά τις 2 το βράδυ. Σε αντίθετη περίπτωση ο πελάτης θα πληρώσει πρόστιμο ως και 150 ευρώ ενώ ο ιδιοκτήτης 280 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ/ REUTERS/Remo Casilli

 

 

Επιστροφή